Vrei sa te implici? Divanul AdBlog suna adunarea pentru Bacaul AdBlog!

Luni, 10 Octombrie 2011 | Bacau, internet, stiri | 2 comentarii

Suntem incantati sa va anuntam ca Divanul AdBlog demareaza proiectul Bacăul AdBlog – Județul Bacău pe web si incepe cu aceasta ocazie o campanie de recrutare a tinerilor din judetul Bacau care vor sa promoveze comunitatea din care fac parte, cu oamenii si potentialul ei cultural si turistic.

Cine? Asociația Divanul AdBlog.
Ce? Caută tineri care vor să devină bloggeri sau care sunt deja bloggeri, dar vor să devină mai buni.

De ce? Pentru un proiect finanțat de Consiliul Județean Bacău („Bacăul AdBlog – Județul Bacău pe web”).
Unde? În județul Bacău.

Cum? Tu ne trimiți un mail, iar noi te contactăm pentru a sta mai mult de vorbă.
De ce eu, te vei întreba? Pentru că, dacă știi să scrii corect românește, dacă îți e dragă comunitatea din care faci parte și ai impresia că nu e promovată destul, dacă știi povești de viață ale oamenilor din comunitate, dacă tu crezi că zona din care provii are potențial cultural și turistic de care nimeni nu se interesează și simți că poți face mai mult, atunci ești omul potrivit.

Și ce primesc?

  • Un curs de instruire în ale bloggingului, fotografiei, tehnicilor de realizare a materialelor de pe un blog, de la surse de informare și până la utilizarea tehnicilor mass-media;
  • Sprijin din partea unor bloggeri cunoscuți în comunitatea județeană și nu numai, o comunitate de tineri care, la fel ca tine, vor să se afirme, promovare și distracție.

Gratis? Da, îți plătim și cursul, și drumul până în Bacău. Și asta încă nu-i nimic, pentru că îți punem la dispoziție un super-blog pe care să te desfășori!

Ce mai aștepți? Scrie-ne la proiect@divanul.ro!

2 comentarii la “Vrei sa te implici? Divanul AdBlog suna adunarea pentru Bacaul AdBlog!”

  1. Alexandross 10 Octombrie 2011 at 23:31 Permalink

    M-am inscris si eu :)

  2. psc 13 Octombrie 2011 at 00:19 Permalink

    Asta e ca în sfaturile de pe net: cum să faci n mii de dolari pe lună doar stând pe scaun. :). Contentul e numărul 1, mai ales pentru cei noi în domeniu. Blogurile mai vechi îşi păstrează popularitatea chiar dacă au lăsat-o moale cu calitatea posturilor


Lasa un comentariu