W&W – AK47

Luni, 14 Februarie 2011 | muzica | 1 comentariu

Anul 2008 este anul in care W&W, proiect format din Wardt van der Harst si Willem van Hanegem, lansa Arena, un adevarat imn pentru clubberii din intreaga lume. Arena s-a auzit in playlist-urile tuturor djilor din prima linie si a fost inclusa in foarte multe compilatii si topuri. In 2010 duo-ul W&W a intrat in Top 100 DJ Mag pe locul 71.

Printre productiile consacrate marca W&W se numara: Arena, Synergy, Mainstage, Aligator Fuckouse, D.N.A, Manhattan, dar si remixuri pentru piese ca Aly & Fila feat. Denise Rivera – My Mind Is With You, Orjan Nilsen – Arctic Globe sau Armin van Buuren feat. Cathy Burton – Rain. Alpha este una dintre piesele mele favorite din 2010.

Dupa colaborarea cu Leon Bolier pentru piesa Saturn si EP-ul Break The Rules/Nexgen produs in colaborare cu Ben Gold, W&W a incheiat anul remixand John O’Callaghan – Botnik si Sean Tyas – Banshee. Dupa ce au lansat de curand Impact, W&W “arunca” pe scena trance mondiala urmatorul single. Se numeste AK47 si este destul de techy in comparatie cu ultimele productii ale lor. Oricum, W&W ne-au obisnuit cu material de calitate si ne dau in continuare asta. Prevad un viitor stralucit pentru ei.

1 comentariu la “W&W – AK47”

  1. Anonymous 8 Martie 2011 at 18:12 Permalink

    Eu unul cel putin ii ador pe baietii de la W&W… sunt geniali…nu este piesa/remix sa nu imi placa!! Abia astept albumul lor!! 😀


Lasa un comentariu