Web 2.0

Vineri, 27 Aprilie 2007 | internet | Comenteaza

Multi dintre internauti au internet doar pentru messenger , hi5 , fifa ,cs si pentru cateva melodii si filme(va simtiti?). Cum puteti scapa de aceasta rutina? Intrati pe diferite site-uri in care sa puteti participa la diferite activitati!
Site-urile care necesita implicarea si dezvoltarea continutului de catre utilizatori fac parte din segmentul major Web 2.0 .
Cu ce se mananca ? Puteti vedea aici . Voi lista o serie de site-uri care fac parte din sfera 2.0 si care eu personal le folosesc.

  • Amintesc de Feed RSS care ma ajuta foarte mult. Folosesc Google Reader si Live Bookmarks din Mozilla. Feed-uri la care sunt abonat : Zoso.ro , Fulgerica, Bacau Online ,Realitatea TV,ProSport,Nokia Press,CNET Reviews,Gadget Mania,Hit.ro,InfoCenter IDG Romania, L3ST blog,Mircea07 blog, Mirkea Blog, ArenaIT,Webware.com,Tiberiu Blog, ziarul Observator de Bacau, Ziarul de Bacau etc.
  • Ipmart forum > Un forum din strainatate care cuprinde multe ramuri. Cea principala : Telefoanele Mobile. Gasim Firware-uri , Wallpapers,ScreenSavers,Ringtones,Themes,Aplications,Games si multe altele , toate puse pe site de utilizatorii obisnuti. Este un fel de Tracker.
  • Flickr – Cred ca nu mai are nevoie de prezentare . Probabil cel mai popular portal de photo sharing.
  • DevianArt > Site unde cei care fac poze si elemente de stilistica pe computer isi pun creatiile proprii . Uneori ramai surprins de talentul unora (cu toate ca ii ajuta programele).
  • Blog-urile : Chiar cititi unul acum! Adica acesta este un blog. Blog-ul necesita 100% implicare din partea unui utilizator , deci totul se face datorita celui care il poseda.
  • Retelele de social-networking.Aici amintim de : MySpace , Hi5, Piczo etc. Aceste space-uri sunt personale deci este o pagina care ne reprezinta pe noi sau un lucru. Aici putem pune continut de pe site-uri care ofera Backround-uri si Glitters gata facute numai ca noi trebuie sa le introducem.Cei care au putin talent in HTML pot realiza ceva mai frumos.Eu folosesc hi5. Am un space care arata cat de cat frumos(cred eu).
  • —————-
  • La sfarsit dam numele unui site(blog) care examineaza unele dintere cele mai populare si bune site-uri Web 2.0 .Este vorba de WebWare . Acest site apartine portalului CNET si nu este realizat numai cu ajutorul specialistilor de acolo.Noi puteam trimite o idee/sugestie in legatura cu un site Web 2.0 si ei , daca vor considera ca foloseste si este bun , il vor analiza si il vor posta intr-un review vast, care poate fi comentat de cititorii Webware.

Incercati sa faceti ceva util la PC! Si o puteti face!

Lasa un comentariu