Wezz Devall – This Is Your Day

Este posibil ca multi dintre voi sa nu fi auzit de Wezz Devall. Nici eu n-am auzit de el pana acum 3 luni, cand productia sa intitulata Free My Willy a fost „tune of the week” in show-ul A State of Trance 454.

Nascut in Utrecht, Olanda, tara mama a trance-ului, tanarul Wezz Devall (Wessel Grift, numele sau real) a inceput sa produca muzica la varsta de 17 ani. Proiectele personale intitulate Wezz & Fisher si Second Class Killers au primit suport din partea unor nume ca Tiesto, Ferry Corsten sau Paul Oakenfold. Wezz Devall nu are foarte multe release-uri pana in momentul de fata, cea mai cunoscuta dintre ele fiind Free My Willy, piesa care in ultima perioada a fost pusa de Armin van Buuren la aproape fiecare gig.

Sound-ul lui Wezz Devall este genul de sound care ma face sa ma ridic de pe scaun si sa ridic mainile in aer. Noul sau single se numeste This Is Your Day si este cel putin la fel de bun ca Free My Willy. Data de lansare a piesei este deocamdata necunoscuta dar este cert ca va fi lansata de label-ul Captivating Sounds (Imprint al Armada Music) si ca release-ul va include, pe langa Original Mix, un remix al lui Jonas Stenberg.

One thought on “Wezz Devall – This Is Your Day

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *