W&W feat. Ana Criado – 3 O’Clock

Vineri, 17 Iunie 2011 | muzica | Comenteaza

Fara doar si fara poate, duo-ul trance W&W, format din cei doi tineri Wardt van der Harst si Willem van Hanegem, este pe val. Dupa AK47, Phantom si Impact, lansate in prima jumatate a anului 2011, cei doi olandezi se intoarc cu primul single vocal trance, de altfel prima productie de pe noul album de artist pe care acestia il vor lansa spre sfarsitul anului acesta.

Piesa se numeste 3 O’Clock si este realizata in colaborare cu vocalista Ana Criado. Acesta va fi lansata pe 4 iulie cu label-ul Captivating Sounds (imprint Armada Music).

Anul 2008 este anul in care W&W, proiect format din Wardt van der Harst si Willem van Hanegem, lansa Arena, un adevarat imn pentru clubberii din intreaga lume. Arena s-a auzit in playlist-urile tuturor djilor din prima linie si a fost inclusa in foarte multe compilatii si topuri. In 2010 duo-ul W&W a intrat in Top 100 DJ Mag pe locul 71.

Printre productiile consacrate marca W&W se numara: Arena, Synergy, Mainstage, Aligator Fuckouse, D.N.A, Manhattan, dar si remixuri pentru piese ca Aly & Fila feat. Denise Rivera – My Mind Is With You, Orjan Nilsen – Arctic Globe sau Armin van Buuren feat. Cathy Burton – Rain. Alpha este una dintre piesele mele favorite din 2010.

Dupa colaborarea cu Leon Bolier pentru piesa Saturn si EP-ul Break The Rules/Nexgen produs in colaborare cu Ben Gold, W&W a incheiat anul remixand John O’Callaghan – Botnik si Sean Tyas – Banshee. Apoi, in 2011 au urmat alte productii si remixuri de succes, printre care AK47, Phantom si Impact, mai sus amintite.

Lasa un comentariu