Zilele următoare voi fi la vecini, #priNeamt

Miercuri, 3 Septembrie 2014 | stiri | Comenteaza

Gata, în următoarele zile nu mă mai veți găsi pe-acasă. Nu mă duc prea departe, ci la vecinii din județul Neamț, unde mă plimb, între 5 și 11 septembrie, alături de alți 60 de bloggeri, în cadrul celui mai mare infotrip organizat vreodată în România, #priNeamt – ediția a III-a.

S-a vorbit mult în anii trecuți despre realizarea brandului nostru de țară, dar prea puțin despre cum îl promovăm. Brandul de țară (frunzulița) e ca legea, zic eu. Îți convine sau nu, îl respecți și încerci să îl promovezi. Niște oameni au făcut o imagine, au adoptat o strategie și au început să o promoveze.

bicaz neamt kristofer

#priNeamt urmărește promovarea valorilor naturale și culturale ale municipiului Piatra Neamț (ăl’ cu telegondolă și o groază de fonduri europene) și ale județului Neamț atât la nivel național, cât și pe plan internațional. Asta pentru că printre cei peste 60 de bloggeri pe care îi voi întâlni sau, după caz, reîntâlni mâine sub Pietrica se află și bloggeri din afara țării: 8 din Republica Moldova și cel puțin 10 din Marea Britanie.

Itinerariul îl puteți vedea mai jos. Ediția de anul acesta va pune accent pe zona muntoasă a județului, Masivul Ceahlău fiind subiectul principal. Vom urca acolo, așa că cei de la Eventur, organizatorii evenimentului, nu ne primesc fără bocanci. Să văd ce găsesc prin debara.

prineamt 2014 harta

De mâine, voi începe să postez tot felul de articole și fotografii din acest infotrip ce măsoară 450 de kilometri, durează 7 zile și include peste 60 de bloggeri români, moldoveni și britanici. Acțiunea începe pentru mine mâine după-amiază când, după ce voi primi o mașină de la Autoboca pe care o voi conduce de-a lungul traseului, voi merge la Aeroportul Internațional “George Enescu” din Bacău pentru a întâmpina 3 dintre bloggerii britanici despre care v-am vorbit mai devreme, proaspăt aterizați cu o aeronavă a Blue Air.

5-11 septembrie. Tot ce-i de văzut #priNeamt! Urmărește ediția a III-a a celui mai important eveniment dedicat promovării în mediul online a unui județ din România. Organizator: Eventur Bucharest (http://goo.gl/drGcCl). Powered by Petrom Romania (http://goo.gl/6b78DZ). Află mai multe detalii pe http://goo.gl/Lw8mzy

afis prineamt 2014

Lasa un comentariu