0 lei alocați pentru Calea Bârladului în 2018. Acum înțelegeți de ce i se spune primarul ZERO?

Duminica, 22 Iulie 2018 | Bacau | Comenteaza

Cu privire la Calea Bârladului, știți ce este total anapoda și justifică 100% protestul de astăzi al băcăuanilor care locuiesc în estul orașului? Că reabilitarea acestei străzi nici măcar nu este o prioritate pentru administrația Necula, nefiind inclusă în bugetul și programul de investiții pentru anul 2018.

Ce spun eu poate fi verificat la capitolul 84.02 din anexa 2A la buget, acolo unde găsiți investițiile planificate în acest an în domeniul infrastructurii de transport din orașul nostru. Bine că avem bani pentru tot felul de chermeze și evenimente la care nu se duce nimeni…

Răbdarea băcăuanilor s-a terminat și salut faptul că din ce în ce mai mulți au început să își arate public nemulțumirea față de incompetența și nepăsarea administrației Necula (PSD+ALDE+PMP), lucru pe care eu îl fac deja de doi ani de zile prin acțiunile mele repetate, la pachet cu demersurile și amendamentele pe care consilierii puterii mi le resping pe bandă rulantă.

Domn’ primar, unde ești? Lumea te vrea în stradă ca să dai explicații și să le spui când te apuci de treabă! Inclusiv votanții voștri și-au dat de ceva timp seama că au pariat pe un cal mort în iunie 2016.

P.S.: să nu uităm că la finalul anului 2017 am rămas în buget cu peste 50 de milioane de lei necheltuite! Așadar, bani sunt. Problema este execuția bugetului.

foto via Ulrich Brunhuber

protest calea barladului bacau 2018

Lasa un comentariu