3 intrări în blogroll aka bloggeri pe care vi-i recomand

Marti, 28 Ianuarie 2014 | internet, Studenti | 3 comentarii

Aseară am actualizat blogroll-ul (lista cu link-uri din sidebar). Astfel, am adăugat 3 bloggeri pe care îi urmăresc de ceva vreme și care mi-s dragi. Merită citiți și tocmai de aceea i-am adăugat în listă. Hai să vă fac cunoștință cu ei!

În ordine alfabetică:

Blidaru.net. Un student la Științe Politice – SNSPA care face o grămadă de chestii. Și le face bine. E pasionat de reprezentare și de activități de tineret, e membru VIP, are un cuvânt de spus în Clubul Debaterilor, face internship la FOND, este voluntar Amnesty International și a coordonat biroul de presă al Consiliului Național al Elevilor în vremea când structura cunoștea o perioadă de dezvoltare. E de urmărit. Îl consider un tânăr care poate pune umărul la progresul României, pentru că e patriot convins și vrea să facă lucrurile să meargă.

madalin blidaru

MihaiEnasel.ro. Avem de-a face de fapt cu un re-entry. L-am scos din blogroll astă-toamnă pentru că nu mai scria, plecat fiind să muncească pe un vas de croazieră. După ce a văzut și a fotografiat tot mapamondul (și nu exagerez!), membrul Divanului AdBlog s-a întors acasă, și-a tras domeniu .ro și de atunci scrie în draci. După ce ne-a arătat cum va fi municipiul Bacău niciodată, a făcut o campanie interesantă de teasing pentru Pârtia Nemira de la Slănic Moldova. Eu așa îi socotesc aventura cu snowboard-ul de la Măgura – haha-hihi!

mihai enasel

SimonaMocanu.ro. Chiar dacă uneori îi este teamă de singurătate și n-are o părere excelentă despre ea (din cauza datorită modestiei, vă spun eu), Simona e una dintre cele mai prezente figuri de la Jurnalism în online. Ea înțelege perfect faptul că nu e de ajuns să urci zi de zi până la prăfuitul etaj 6 al FJSC și face multe chestii “extra”: e social media intern la Adevărul (suntem colegi, cum ar veni), editor la FilmeTari.com și coordonator digital la BOS România. Scrie simplu și mișto. V-am mai povestit despre ea când am scris în Adevărul despre farsa de marketing a celor de la F64.

simona mocanu

Ar fi intrat în blogroll și camarazii Cătălin Preda și Rareș Gall, dar aceștia au deocamdată nevoie fiecare de câte un domeniu. Nu faceți greșeala și prostia de a vă promova cu domenii WordPress și Blogspot! Am greșit eu și pentru voi prin 2007-2008.

3 comentarii la “3 intrări în blogroll aka bloggeri pe care vi-i recomand”

  1. Mihai Enasel 28 Ianuarie 2014 at 08:10 Permalink

    Multumesc! Ma bucura vestea! Ma gandesc eu cum sa fac sa nu raman dator! 😀
    Bafta!

  2. Madalin Blidaru 28 Ianuarie 2014 at 09:13 Permalink

    Mersi!


Lasa un comentariu