A fost epic :)

Duminica, 5 Iunie 2011 | foto, Pareri personale | 1 comentariu

In ultimele zile am fost la Tulcea, la Concursul National de Proiecte pentru Consiliile Elevilor “Parteneriat in Educatie, prezent si perspective”, unde, si nu vreau sa par lipsit de modestie, am reprezentat CJE Bacau si am luat locul I. Mai multe detalii despre acest highlight al meu pe plan profesional gasiti pe site-ul organizatiei.

Sunt rupt de oboseala, insa nu o spun in sensul rau. M-am plimbat, am cunoscut oameni noi, am reprezentat cu brio Bacaul, am facut 1 300 de fotografii pe care sper sa reusesc sa le selectez astazi, am reintalnit prieteni vechi cu care am stat pana tarziu si cu care am atins punctul in care sa fac crampe datorita reprizelor interminabile de ras, am vazut o parte din Delta, am mancat cea mai buna inghetata ever si am invatat multe alte lucruri care inseamna inca o caramida pusa la temelia dezvoltarii mele personale.

Sunt cuvinte pe care le scriu de pe drum. Ma intorc diseara in Bacau, via Bucuresti. Voi reveni cu fotografii din cadrul concursului, cu fotografii de la acvariul din Tulcea si cu multe alte impresii. De asemenea, maine reintru in ritm cu activitatile locale, respectiv cu materialele cu care v-am obisnuit.

 

 

1 comentariu la “A fost epic :)”

  1. Miruna 5 Iunie 2011 at 11:42 Permalink

    Felicitari ! :)


Lasa un comentariu