A început Raliul Moldovei 2012

Vineri, 25 Mai 2012 | Bacau, foto, stiri | 4 comentarii

Prima zi a Raliului Moldovei-Bacău a programat, în prima zi, primele două treceri pe Hemeiuș (8,4 kilometri) și Trebeș (12,4 kilometri), precum și Superspeciala Centrul de Afaceri și Expoziții Bacău, lungă de 1,3 kilometri. Vremea a fost de partea piloților, iar probele speciale s-au prezentat în condiții bune, după potopul de vineri.

Szabo vrea să își conserve poziția
Cel mai rapid pilot după cele trei speciale a fost ungurul Gergo Szabo (Mitsubishi Evo 10 R4), care a reușit să găsească setările perfecte pentru macadamul moldav. Szabo a caștigat a doua probă specială, a fost al doilea pe prima, iar superspeciala a încheiat-o pe locul 3.

„A fost o zi bună pentru noi. Suntem pe primul loc și asta contează. Mașina a funcționat perfect și mai este loc. Încă nu am forțat la maximum. Mâine, în cea mai lungă zi a raliului, trebuie să forță și să ne conservăm poziția”, a spus Gergo Szabo.

În această seară a cântat Compact (poze, pe Contrasens.com), iar mâine îi veți putea vedea pe scena din fața Prefecturii pe cei de la Taxi. Ora concertului? 21:00.

A treia etapa a Campionatului Național de Raliuri – Dunlop, este o competiție organizată sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Consiliului Județean Bacău, Consiliului Local și al Primăriei Municipiului Bacău și este susținută de un număr important de sponsori și parteneri.

Avem câteva fotografii din prima zi a Raliului Moldovei 2012.

4 comentarii la “A început Raliul Moldovei 2012”

  1. carmen 26 Mai 2012 at 18:49 Permalink

    cum o fi fost la concertul din prima seara ?

  2. @Silviu 26 Mai 2012 at 19:57 Permalink

    SUPERB ! FELICITARI ORGANIZATORILOR ! Avem niste zone super pentru raliu !

  3. daniel 26 Mai 2012 at 23:56 Permalink

    in prima seara carmen a cantat compact; au cantat frumos


Lasa un comentariu