Above & Beyond feat. Richard Bedford – Sun and Moon

Marti, 14 Decembrie 2010 | muzica | Comenteaza

Cine nu stie cine este Above & Beyond nu poate sa spuna ca este fan al muzicii dance. Above & Beyond este o trupa britanica de muzica trance formata in 2000 de Jono Grant, Tony McGuinness si Paavo Siljamäki, adica de cei care alcatuiesc si astazi formatia. Productiile lor sunt cantate de cei mai cunoscuti djs, iar ei sunt mereu on tour in toata lumea, mixand in zeci de tari, in cele mai tari cluburi din lume. Cei trei au pus bazele Anjunabeats, unul dintre cele mai cunoscute nume in zona label-urilor trance din lume.

Cand spunem Above & Beyond ne referim la un nume care in 2010 s-a clasat pe locul 5 in Top 100 DJ Mag, clasamentul de referinta in muzica electronica de pretutindeni.

Grupul are la activ doua albume celebre (Tri-State si Sirens of The Sea), 11 compilatii (Volumele Anjunabeats, Volumele Anjunadeep, Trance Nation, etc.), zeci de single-uri, unele dintre ele sub proiecte ca OceanLab (feat. Justine Suissa) sau Tranquility Base, dar si foarte multe remixuri, cateva dintre ele pentru nume ca Armin van Buuren, Delerium, Madonna, Dirty Vegas, Motorcycle, Tomcraft, Ferry Corsten sau Radiohead.

Nu putem sa trecem mai departe fara sa trecem in revista o parte dintre cele mai de succes single-uri semnate de Above and Beyond: Far From In Love, Oceanic, Buzz, No One On Earth (feat. Zoe Johnston), Air For Life (vs. Andy Moor), Can’t Sleep, Anjunabeach, Sirens Of The Sea, Breaking Ties, Miracle, On A Good Day, Lonely Girl, etc.

Ar mai fi de adaugat in singur lucru: cunoscutul show radio Trance Around The World with Above & Beyond care se difuzeaza in fiecare vineri, incepand cu ora 21:00 (ora Romaniei), la Trance Radio – Digitally Imported. Eu il ascult saptamanal.

Dupa in 2007 l-au adus pe Robbie Rivera, in 2008 pe Carl Kennedy si Dennis Ruyer, iar in 2009 pe Ferry Corsten, staff-ul Liberty Parade a anuntat ca la evenimentul din 2010 the special guest este nimeni altul decat Above & Beyond. A fost un eveniment de neuitat.

In vara Anjunabeats a lansat cel mai recent album al celor trei britanici, compilatia Anjunabeats- volume 8. Aceasta include primul single Above & Beyond de pe albumul Group Therapy intitulat Thing Called Love. Se pare ca urmatorul single de pe acest album este o piesa cantata de acelasi Richard Bedford si se numeste Sun and Moon. Baietii au pus-o in ultimele seturi, inclusiv in cadrul TATW 350. Da, este o productie superba!

Si sa va dau si versurile.
It’s raining, it’s pouring
A black sky is falling
It’s cold tonight.
You gave me your answer
Goodbye, now i’m all on my own tonight

And when the big wheel starts to spin,
You can never know who we are
If you don’t play you’ll never win
We were in heaven you & I
When I lay with you and close my eyes
Our fingers touch the sky

I’m sorry baby
You were the Sun & Moon to me
I’ll never get over you, you’ll never get over me

Lasa un comentariu