Acasa, dar nu pentru mult timp

Duminica, 23 Ianuarie 2011 | Pareri personale | 1 comentariu

Imi este putin rusine sa imi fac aparitia dupa 4 zile de leneveala din punct de vedere al blogging-ului si al implicarii in viata locala, dar, dupa cum v-am spus si joi, in acest sfarsit de saptamana am fost plecat la Botosani. Acolo am participat la Conferinta Interregionala a reprezentantilor Consiliilor Judetene ale Elevilor cu tema “Formarea si dezvoltarea personala a tinerilor”.

Unu’ la mana, nu prea am dormit. Si nu din cauza conditiilor care, apropo, au fost excelente (Hotel Maria – 4 stele), ci din cauza mea.
Doi, am fost, pe tot parcursul acestor zile, angrenat si implicat in training-uri de formare si sedinte. Totusi, programul de la Botosani a fost mai lejer decat cel de la Piatra Neamt, in sensul ca numarul orelor petrecute in sedinte a fost considerabil mai mic.

Trei, am avut notebook-ul la mine, dar nu si camera foto. De-acum inainte nu o mai las acasa. Nu de alta, dar imi dezamagesc cititorii, adica pe voi.
Patru, ma aflu intr-o stare de oboseala avansata. Vreau sa ma refac pana cand plec la cursul de formare de la Sinaia ce va avea loc intre 25 si 28 ianuarie.

Date fiind conditiile meteo nefavorabile si drumurile blocate din tara, ma mir ca n-am avut probleme la intoarcerea spre casa. Am venit cu trenul. Trei ore, Botosani – Bacau. Caldura doar de la Veresti la Bacau. De la Botosani la Veresti am inghetat. Ma gandesc cu groaza la colegii din zone precum Oltenia sau Dobrogea care inca sunt in tren.

Imi voi scrie gandurile si concluziile cu care am plecat de la Botosani, insa maine. Tot zilele urmatoare voi pune si fotografii de la Botosani realizate de Razvan Bira. A lui este si imaginea de mai jos in care apare Colegiul National A.T. Laurian, locul in care s-au tinut lucrarile de la Conferinta.

1 comentariu la “Acasa, dar nu pentru mult timp”

  1. Pintilei Adrian 23 Ianuarie 2011 at 21:42 Permalink

    Wohoo, liceul meu :)


Lasa un comentariu