Accident rutier in Bacau – lipsa centurii ocolitoare a Bacaului

In data de 14 iunie, in jurul orei 18:00, pe Strada Stefan cel Mare, un tir incarcat cu apa minerala a avariat un autoturism Dacia Logan parcat pe marginea soselei. La fata locului s-au deplasat organele abilitate, in cazul de fata pompierii si politistii.

Nu s-au inregistrat victime, dar pagube cu siguranta:

 • Partea frontala a cabinei de TIR este distrusa in proportie de 30 %
 • Partea frontala a Daciei Logan este complet distrusa, motorul fiind pur si simplu distrus in intregime si partea laterala a masiinii este avariata

As vrea sa spun ca astfel de accidente se petrec destul de des in Bacau. Tirurile care sunt nevoite sa tranziteze o parte a orasului Bacau nu au suficient spatiu de manevra pe strazi. Din aceasta cauza se intampla uneori accidente ca acesta.
Acum nu s-au inregistrat victime. Dar daca in autoturismul parcat se aflau cateva persoane?

Astfel de accidente in care sunt implicate TIR-urile care tranziteaza orasul Bacau se intampla din cauza ca orasul Bacau inca nu are centura ocolitoare. Inca de acum 4-5 ani exista initiativa, dar nimeni nu vrea sa o puna in aplicare. Stiu, nu e usor sa faci proiecte, exproprieri si sa construiesti, dar daca te pui pe treaba, trebuie sa iase ceva nu?

Jos sunt cateva fotografii facute de Frigura Cosmin la fata locului.

12 thoughts on “Accident rutier in Bacau – lipsa centurii ocolitoare a Bacaului

 1. NASA a lansat anul asta ofete de angajare pt cei care raspund la urmatoarele intrebari.daca sunteti romani destepti sa va vad.eu am facut una.:

  Ne aflam in anul 1935. Familia Dunk are o ferma. O parte din ferma se numeste Livada Cainelui (prescurtat Lc).

  1.Varsta fermierului Dunk.
  2.13. De citi ani apartine ferma familiei Dunk?

 2. as vrea sa imi zica si mie cineva un torrent romanesc de pe care as putea sa descarc muzica ms

 3. BRAVO KRISTOFER..ESTI BUN DE NASA!!! …NUMAI AC ASTEA S DOAR 2 INTREBARI DIN TOTALUL DE 13:)))TE PUNE SI AL CALCULAT SUPRAFATA FERMEI:)))

 4. :)):)) foarte tare…asta se chinuie sa scrie un articol despre importanta unei centuri ocolitoare a bacaului si ei dau comentarii despre fermierul dunk si iplay.ro :|:|:|:|

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *