Adriano Filippucci – The Day After

Luni, 23 Martie 2009 | muzica, Radio Deea | 1 comentariu

Adriano Filippucci aka ADF s-a nascut in orasul Perugia din Italia si cocheteaza cu muzica inca de la varsta de 6 ani, atunci descoperind pianul. Adolescenta il gaseste mixand in mai multe cluburi din zona Perugiei dupa care deschide impreuna cu prietenii sai Federico Poletti, Pietro Marrone si Simone Mencarelli o casa de discuri si un studio de productie, ambele sub numele Random Entertainment.

Filippucci s-a remarcat prin mai multe productii lansate in ultima perioada, cea mai cunoscuta dintre ele fiind un remix pentru “Samuele Sartini vs Jordan Dee feat Cece Rogers – Let’s Get Back The Feeling“. Labelul Rebirth a lansat in data de 12 martie 2009 ultima productie semnata de ADF intitulata “The Day After“. Release-ul vine in trei variante: Original Mix, Reprise Mix si RobyTek Remix). Adriano Filippucci – The Day After (Original) a intrat ieri 22 martie 2009 in Top 20 Radio DEEA. Auditie placuta!

1 comentariu la “Adriano Filippucci – The Day After”

 1. Anonymous 23 Martie 2009 at 21:27 Permalink

  Mesaj important pentru bloggerii din Capitală!

  Pe 30 mai sărbătorim Ziua Bloggerilor Bucureşteni (ZBB). Vor avea loc concerte, video-proiecţii, târguri de blogging, expoziţii, vânzări de produse ale bloggerilor, petreceri etc. Informaţii şi înscrieri pe ZBB-2009.RO. Bloggerii care doresc sa se implice in organizarea evenimentului sau vor să iniţieze concursuri cu premii, să ne trimită mesaje la valecano@yahoo.com
  Atentie! Bloggerii care se inscriu la festival vor primi saptamanal invitatii gratuite ( de doua persoane ) la Eurocinema. Amanunte gasiti la pagina cu noutati de pe site.
  Va rugam postati bannerul ZBB pe blogul vostru si trimiteti mai departe mesajul sa circule pe blogosfera.
  Multumim


Lasa un comentariu