Aerofoil – Caress 2 Impress (Markus Schulz Big Room Reconstruction)

Caracterizat de intreaga lume ca avand un sound „hybrid” unic, cu linii de bas puternice si melodii uplifting, Markus Schulz este unul dintre cei mai mari producatori si dj de muzica trance, fiind, conform clasamentului Top 100 DJ Mag 2010, al 8-lea din al lumii. Nascut in Eschwege, Germania, Markus a emigrat in SUA in anii 80, iar acum este stabilit in Miami, Florida.

Dupa ce in 2010 a lansat Do You Dream?, cel de-al patrulea album de artist, Markus incepe anul 2011 concentrandu-se pe finalizarea celui de-al doilea album sub numele proiectului progressive Dakota, dar mai ales cu lansarea unei noi compilatii. Daca in 2010 a fost Las Vegas, anul acesta volumul se numeste Prague, orasul in care a mixat de doua ori pe an in ultima jumatate de deceniu.

Albumul urmeaza sa fie lansat pe 28 ianuarie 2011 cu label-ul Armada Music. Ce inseamna Prague 2011 mixed by Markus Schulz? 2 CD-uri, 29 de piese exclusive (toate nelansate), 3 Big Room Reconstructions de la Markus, multe single-uri noi de la artisti ai label-ului Coldharbour si, nu in ultimul rand, 3 productii romanesti: doua de la Snatt & Vix (Warp Drive – primul single solo si Cold Shower feat. Alexandra Badoi – prima piesa cu voce) si Backstage de la Mr. Pit. Astept cu nerabdare un preview al compilatiei.

Productia mea preferata de pe Prague 11 este, fara doar si poate, reconstruction-ul lui Markus pentru Aerofoil – Caress 2 Impress. E demential! L-am auzit prima oara in GDJB – World Tour (Cape Town), apoi la Bacau in setul lui Mr. Pit, apoi iarasi in emisiunea lui Markus. Acum avem su numele piesei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *