Aglomeratie, claxoane, multe masini si prostie

Marti, 30 Martie 2010 | Bacau, foto, stiri | 2 comentarii

Multe masini circuland bara la bara, tot atata praf, claxoane peste claxoane, mici tamponari si nervi intinsi la maxim. Cam asta era atmosfera in dupa-amiaza zilei de luni, 29 martie 2010, in sudul orasului Bacau. Si nu numai acum, sa stiti! Zilnic se intampla sa se formeze coloane de masini pe o lungime ce depaseste cateva sute de metri. Insa, de aceasta data, situatia a fost mult mai grava. Cauza este prostia unora.

Sa trimiti drumarii sa decoperteze asfaltul din mijlocul unei intersectii ca cea de la Aeroport, pe E85, la ora de varf, stiind prea bine ca traficul este infernal si ca n-ai centura de ocolire, asta e prostie.

Nu exagerez. Coloana de masini se intindea de la prima intersectie importanta de pe E85 (cum intri in Bacau dinspre Adjud) pana aproape de centrul comercial Romalion, adica pe vreo 2 km.

O viata avem si pe aia o traim in trafic, pierzand vremea prin ambuteiaje.

2 comentarii la “Aglomeratie, claxoane, multe masini si prostie”

  1. Anonymous 30 Martie 2010 at 10:07 Permalink

    asa e tot timpul.

  2. Anonymous 30 Martie 2010 at 12:02 Permalink

    eu as zice ca drumunari care repara soseaua ..sa faca reparatii noaptea..au toata soseaua la dispozitie si in acest fel nu se mai blocheaza traficul !! asa s face in Piatra Neamt si Iasi…toate lcurarile se fac noaptea…pun flori etc…


Lasa un comentariu