Agulo feat. David Berkeley – Fire Sign (Suncatcher Remix)

Sound de vara, voce calda barbateasca, linie de bass progressive dar cu lead uplifting trance. Cam astea erau cuvintele pe care le-am scris in august despre varianta Original Mix a lui Steve Brian pentru Fire Sign, productie realizata de Agulo cu superba voce a lui David Berkeley. Versurile sunt extraordinare. Touchy!

In ultima editie a show-ului A State of Trance, editia cu numarul 496, Armin a pus un nou remix al piesei Fire Sign. O piesa uplifting foarte emotionanta si plina de euforie. Atmosfera creata de remixul romanului Suncatcher este de nedescris. L-am ascultat de 30 de ori in cateva zile si tot nu m-am saturat de el. Love it! Data de lansarea a remixului este necunoscuta, dar stim label-ul: Enchanced Recordings. Auditie placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Agulo feat. David Berkeley – Fire Sign (Steve Brian’s Original Mix)

Sound de vara, voce calda barbateasca, linie de bass progressive dar cu lead uplifting trance. Cam asa suna piesa pe care o vom asculta astazi impreuna. Este track-ul cu care Armin van Buuren si-a inceput ultima editie a show-ului A State of Trance, 468.

Vorbim despre Fire Sign, piesa produsa de Agulo feat. David Berkeley. Original Mix-ul este realizat de Steve Brian. Melodia va fi lansata pe 6 septembrie 2010 cu label-ul Enhanced Progressive si va veni cu remixuri de la Will Holland si Freigeist. Noi ascultam varianta originala, adica pe cea a lui Steve Brian.

Agulo feat. David Berkeley – Fire Sign (Steve Brian’s Original Mix)

5 thoughts on “Agulo feat. David Berkeley – Fire Sign (Steve Brian’s Original Mix)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *