Alt an, acelasi loc, aceeasi paragina

Luni, 1 Februarie 2010 | Bacau, foto, stiri | 3 comentarii

In martie 2009 am vorbit pe blog despre paragina in care se afla fostul Teatru de Animatie. Nu s-a schimbat nimic intr-un an. Cladirea arata poate mai jalnic ca anul trecut. Poate ca asta n-ar fi fost o problema daca acest imobil nu era situat in buricul targului.

Daca doriti sa vedeti din exterior starea in care se afla cladirea fostului Teatru de Animatie “Vasile Alecsandri” va puteti uita peste pozele de anul trecut. E la fel.

Codrin aka Reporter Liber a scris zilele trecute despre aceasta cladire si a postat cateva fotografii din interiorul ei. Poze si detalii la el pe blog: “Cladirea fostului Teatru de Animatie a ajuns “raiul” boschetarilor“.

3 comentarii la “Alt an, acelasi loc, aceeasi paragina”

 1. Codrin 2 Februarie 2010 at 08:53 Permalink

  Multumesc pentru link. Intr-adevar, cladirea arata jalnic, iar interiorul e ceva de nedescris…

 2. Anonymous 3 Februarie 2010 at 05:12 Permalink

  Din cate stiu, terenul si inclusiv cladirea e a unui evreu, nu al primariei, d-aia nu se atinge nimeni de teren sau cladire…imaginati-va pe terenul ala din "buricul targului" cati ar ravni sa faca ceva acolo 😉

 3. Andra 3 Februarie 2010 at 19:18 Permalink

  Ce evreu ma.
  Intr-o seara, asta toamna, eram prin zona, si la un moment dat am auzit niste urlete groaznice din cladirea respectiva.
  Dupa ce, cineva s-a gandit sa sune la politie iar aceasta…am vazut iesind o "babuta" disperata, spunand ca a fost luata de la piata Centrala si agresata acolo..si le-a mai si arat ranile pe care le avea..
  jalnic…


Lasa un comentariu