Alternativa la PSD nu e M*** PSD

Mi se pare trist că am început să fiu luat la rost de diverse personaje pentru faptul că nu am dat atenție mesajului cu **** PSD (în sensul că nu l-am preluat). Recunosc, am râs la anumite glume pe marginea acestei zicale, dar nu mă simt ok să o reproduc în spațiul public pentru că știu că pot mai mult.

Dacă asta înseamnă să pierd voturi (că așa mi s-a spus), sunt total ok cu asta. Eu am un set de valori și pun niște principii pe masă după care îmi ghidez activitatea și nu mi le schimb doar pentru că sunt amenințat că nu voi mai fi votat de X sau Y.

Și mai trist mi se pare că din ce în ce mai multe persoane dau mai departe acele postări în care la mitingul de pe 10 august participanții sunt încurajați să fie violenți cu forțele de ordine după ideea că „va fi o nouă revoluție”. Da, va fi revoluția aia în care PSD & gașca se vor putea victimiza până la loc comanda și nimic mai mult.

Mă scuzați, dar nu suntem cu nimic mai buni decât ceilalți dacă am ajuns să fim extaziați de un astfel de comportament și dacă până la urmă asta este alternativa pe care o propunem.

3 thoughts on “Alternativa la PSD nu e M*** PSD

  1. Stai linistit ca nu pierzi niciun vot.
    „Zvoneri” de astia sunt destui.
    Daca te iei dupa ei, parerea lor este ca ar trebui sa nu mai candidezi in viitor (buna gluma).
    Au inceput atacurile la adresa ta.
    sa vezi ce te/ne asteapta in campania electorala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *