Am lansat turul virtual al județului: www.bacau360.ro

Marti, 24 Septembrie 2013 | Bacau, foto | 1 comentariu

Am să încep prin a le mulțumi celor prezenți ieri la lansarea și prezentarea Bacau360.ro – turul virtual al județului Bacău, începând cu președintele Consiliului Județean Bacău, domnul Dragoș Benea, continuând cu partenerii CJE Bacău, Liga Studențească din cadrul Universității Bacău, mass-media, respectiv Grafit Invest și terminând cu prietenii din online și amicii mei.

lansare-1147

A fost o reală plăcere pentru noi, bloggerii reuniți în Asociația “Divanul AdBlog”, să vedem zeci de persoane participând la eveniment, interesate și captivate de rezultatul final al proiectului “Bacău 360 – turul virtual al județului Bacău”, site-ul www.bacau360.ro. Tot o plăcere a fost și să le înmânăm premiile celor trei câștigătoare ale concursului de fotografie din cadrul proiectului: aparatură foto și tabere în cadrul proiectului “Studențiada 2013”. Premiile au mers către Mădălina Ardeleanu, Andreea Mitrea și Andreea Ungureanu.

lansare-1083

Ce este Bacau360.ro?
Cuprinzând 50 de obiective prezentate în 400 de fotografii și imagini panoramice la 360 de grade, împărțite în șase categorii (agrement, cultură, economic, lăcașe de cult, peisaje și tradiții), www.bacau360.ro nu numai că ajută la promovarea valorilor autentice ale județului Bacău în comunitățile noastre, dar reușește să facă județul nostru mai vizibil la nivel național. Ne angajăm să îl actualizăm periodic cu fotografii, obiective și informații noi.

Dragoș Benea, președintele CJ Bacău, la evenimentul de lansare:

Iubesc și fotografia de călătorie, iubesc și fotografia realizată în natură și iubesc și județul Bacău. așa că am găsit toate ingredientele ca să mă bucur de acest proiect și ca să îmi doresc să particip la lansare. Este tipul de proiect pe care Consiliul Județean îl va susține și în continuare. E un proiect care va aduce plus valoare județului Bacău. Am mai spus-o, avem un județ cu peisaje pitorești mai ales în zona de vest. Îi felicit încă o dată pe acești tineri că au reușit să genereze un asemenea proiect.

bacau360.ro

Și noi mulțumim Consiliului Județean Bacău pentru suportul financiar acordat, sprijin fără de care proiectul nu ar fi existat astăzi.

Bacau360.ro își propune promovarea pe WEB, prin intermediul imaginilor panoramice și fotografiilor reprezentative, însoțite de explicații sugestive, a celor mai importante obiective de interes istoric, cultural, economic și social din întreg județul Bacău, în special în rândul tinerilor. Aceștia au ocazia nu numai să se familiarizeze cu noile tehnologii media, ci și să cunoască imaginea globală a județului, prin fotografii, povești, tradiții și informații locale.

O recenzie a evenimentului găsiți în Ziarul de Bacău.

1 comentariu la “Am lansat turul virtual al județului: www.bacau360.ro”


Lasa un comentariu