Argentina ne lasa cu buza umflata

Marti, 26 Iulie 2011 | fotbal, Pareri personale | 5 comentarii

Iar am cazut de prosti. Ma refer la noi, romanii, astia de ne-am batut cu Turcii de sute de ori si nu ne-am lasat cotropiti si umiliti de altii. Nu in trecut. Usor-usor, devenim tara de care sa isi bata joc intreaga lume.

Francezii nu ne doresc, italienii ne trateaza ca pe o tara de criminali, englezii spun ca suntem cu totii rromi tigani, ungurii prind aripi in Tinutul Secuiesc, iar echipa nationala de fotbal a Argentinei a anulat pe ultima suta de metri meciul cu selectionata Romaniei de pe 10 August, partida ce avea sa fie visul unei nopti de vara: inaugurarea celui mai tare stadion de la noi, National Arena, cu primirea unor oaspeti de seama precum Messi, Mascherano sau Higuain.

Facts. FRF a platit nationalei Argentinei 1 milion de dolari in avans ca sa vina la acest meci cu toate vedetele sale. Pana in momentul de fata s-au vandut aproape 50 000 de bilete. Printre “fraierii” care au cumparat bilete ma numar si eu.

Ar fi de cacao daca, in eventualitatea in care Argentina nu mai joaca pe National Arena, Federatia Romana de Fotbal nu ar inapoia banii pe bilete. Noi, astia care deja le-am luat, oricum nu vom primi cei 25 de lei (taxa de procesare pe Bilete.ro + transport si rambrus) inapoi.

Si nu, nu m-as duce la Bucuresti sa vad Croatia sau Bosnia. Eu mergeam pentru echipa Argentinei, care se pare ca vrea sa ne tepuiasca.

5 comentarii la “Argentina ne lasa cu buza umflata”

 1. Cosmin 26 Iulie 2011 at 15:17 Permalink

  Prima data s-a anulat Sensation White, acum meciul. Ce urmeaza? Sa se anuleze revelionul?

 2. Sorin 26 Iulie 2011 at 19:00 Permalink

  am inteles ca s-ar putea sa vina Portugalia, cu de-al de Cristiano Ronaldo

 3. Paul Pista 26 Iulie 2011 at 19:01 Permalink

  Il vreau pe Vlad Tepes inapoi cateodata 😐

  • Sorin 26 Iulie 2011 at 22:37 Permalink

   si ala tot pe noi cred ca o sa ne traga in teapa…k suntem obisnuiti cu asta


Lasa un comentariu