Arnej feat. Sally Saifi – Free Of You

Miercuri, 22 Decembrie 2010 | muzica | 2 comentarii

Arnej s-a nascut in Toronto, Canada, pe 7 septembrie 1980. El si-a inceput activitatea de dj si producator in 2004 sub numele de 8 Wonders, titulatura care si schimbat-o spre finalul anului 2007, devenind atunci Arnej. Intre timp, Arnej a decis sa produca sub ambele nume.

Arnej aka Arney Secerkadic a fost numit de catre Armin van Buuren producatorul trance al anului 2008. Cu peste zece EP-uri si mai multe remixuri lansate in 2008, Arnej a reusit sa semneze cu trei mari case discuri: Armada, Blackhole si Intuition. Printre piesele produse de Arnej in 2008 se numara They Always Come Back, The Ones That Get Away, Strangers We’ve Become (feat. Josie). Mai mult de atat, compilatia A State of Trance 2008 contine doua piese semnate Arnej.

Anul 2009 a inceput bine pentru Arnej: lanseaza Dust in The Wind si este sa mixeze in cadrul mega-evenimentului A State of Trance 400. Pe 24 august 2009, Coldharbour Recordings (imprint al Armada) a lansat ultimul release Arnej pe care vi l-am prezentat atunci pe blog: un EP care contine trei piese: Tomorrow Never Comes si There Are No Coincidences (Intro si Original).

Startul lui 2010 a adus piese noi semnate de Arnej, toate de succes: “Beginning Of The End“, “The Crossover” si “They Need Us“. Compilatie A State of Trance 2010 mixata de Armin contine un ultimul single Arnej intitulat “The Strings That Bind Us“.

Dupa remixurile pentru LTN – One Night In Ibiza si Origene – Sanctuary, Arnej si-a lansat un nou single in data de 30 august 2010, la Armind (imprint al Armada Music). Se numeste The Day Will Come si este o productie foarte buna din punctul meu de vedere. Au urmat alte doua piese lansate cu EP-ul We Need Them/For The People.

In cadrul ASOT 450 am auzit o piesa pe care am desemnat-o productia anului 2010. Am asteptat-o luni intregi. Este vorba despre noul single Arnej intitulat Free of You, produs in colaborare cu vocalista Sally Saifi. N-a fost lansata in 2010, acest lucru urmand sa se intample in ianuarie 2011, odata cu lansarea label-ul Arnej Music. Auditie placuta! Merita!

2 comentarii la “Arnej feat. Sally Saifi – Free Of You”

 1. Anonymous 22 Decembrie 2010 at 20:46 Permalink

  buna chris …… ce zici daca ai face si tu o listuta cu locurile recomandate in care ne putem petrece si noi revelionul anul asta …. asta asa pt cei nehotarati inca :):)

 2. Anonymous 25 Decembrie 2010 at 17:52 Permalink

  ie clar ca ie fata,dupa cum a inceput.
  invit o la tine acasa

  by the way…e o melodie super:)…
  parerea mea,productia anului:BT-Million Stars.
  te salut si toate cele bune.


Lasa un comentariu