Cronica etapei a XII-a a Campionatului de Minifotbal

Marti, 1 Decembrie 2009 | Bacau, fotbal | 1 comentariu

Avand in vedere ca sunt partener oficial al Campionatul Municipal de Minifotbal pentru Amatori Bacau, editia a IV-a, 2009 – 2010, postez pe blog comunicate de presa, rezultate, stiri si tot ce tine de aceasta competitie care este in curs de desfasurare.

Etapa a XII-a a Campionatului Municipal de Minifotbal pentru Amatori – Liga Bergenbier a înregistrat o serie de meciuri foarte disputate. Cu toate acestea derby-ul etapei a fost cel dintre Cartier URA şi SC Ermacom, meci în care Alin Urdă a fost jucătorul meciului cu 2 goluri de excepţie. „Am avut parte de un meci echilibrat, însă la final s-a impus echipa mai obraznică în joc, lipsa portarului celor de la Cartier URA spunându-şi cuvântul”, ne-a declarat Gheorghe Burleanu, managerul general al acestei competiţii.

FC Transport Bistriţa vs. SC Andisimo a fost probabil meciul cu cele mai mari răsturnări de rezultat, în cele din urmă SC Andisimo reuşind să se impună chiar în ultimele secunde ale partidei printr-o execuţie imbatabilă a lui Daniel Mihalache, după un meci în care ambele formaţii aveau şanse egale să se impună.

În etapa aceasta a venit rândul lui Alin Matei să facă un meci foarte bun pentru Tofan Sport în confruntarea cu Fortuna ’40, reuşind câteva goluri remarcabile. Pe de cealaltă parte în ciuda rezultatului înregistrat pe teren Fortuna, deşi aflată într-o fază de reconstrucţie, a reuşit un meci foarte frumos.

X-Carp a început să renască şi acest fapt îl dovedeşte meciul foarte plăcut realizat în faţa campioanei en-titre, FC Coriolan, încheiat cu victoria la limită a campionilor de anul trecut.
Etapa a XII-a a fost una în care valorile individuale au făcut diferenţa, astfel în partida FC Nordului – Dedeman, jucătorul Foamete Gheorghiţă a fost cel care ocupă această poziţie cu 3 reuşite. FC Nordului s-a dovedit a fi o echipă foarte incomodă, cu un apetit ofensiv, în timp ce Dedeman a fost adversarul cu mai multă experienţă. Se pare că înfrângerea celor de la FC Nordului a survenit şi ca urmare a unei schimbări neinspirate a portarului acestora la pauză.

Legendele au reuşit să se impună în partida cu Nuntaşii Poşta Atlassib, dovedind că sunt o echipă omogenă, foarte tehnică şi foarte bine aşezată în teren, ceea ce le-a conferit şi o posesie superioară echipei Nuntaşii.

Ultima confruntare a etapei a XII-a s-a disputat între Red Team şi Gim Sport, cea din urmă reuşind să se impună chiar dacă au avut o singură rezervă, totul datorită unui efort susţinut şi a unei discipline demne de orice echipă cu pretenţii.

Tot în acest weekend s-au disputat şi meciurile din superliga a II-a care s-au desfăşurat într-o notă a unei sportivităţi remarcabile. Casa Alex a reuşit să se impună în confruntarea cu Fair-Play, cu scorul de 4-2, Castravete Ionuţ fiind jucătorul meciului. În celălalt meci, FC Anonimii au câştigat în faţa celor de la FC Bambus, cu scorul de 9-2, Buzdug Ovidiu fiind jucătorul care a făcut diferenţa pe teren.


1 comentariu la “Cronica etapei a XII-a a Campionatului de Minifotbal”

  1. Costin 1 Decembrie 2009 at 12:46 Permalink

    Puţintică atenţie, asta e o cronică, nu o avancronică. În altă ordine de idei, felicitări pentru headerul dedicat Zilei Naţionale! Mulţi se fac că uită. Bravo!


Lasa un comentariu