Azi în toată țară, mâine-n Timișoara

Miercuri, 25 Septembrie 2013 | Pareri personale | Comenteaza

La 20 de ani, sunt încântat s-o spun: am fost în multe colțurile acestei țări și am în arhivă fotografii din multe dintre orașele din România. Numai că nu prea am vizitat vestul țării, chiar dacă am fost în tranzit în această zonă.

Prin urmare, vă anunț că în următoarele zile voi fi la Timișoara, unde particip la Cursul de formare pe participare publică și inițiere în dialog structurat din cadrul proiectului “Dă glas generației tale”, iniţiat de Institutul Intercultural Timişoara împreună cu Primăria Municipiului Timişoara, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş, Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiş şi Grupul de Inițiativă ALTFEL.

Proiectul este finanţat de Comisia Europeană prin programul Tineret în Acţiune, acţiunea 5.1 – Intalniri ale tinerilor si responsabililor de politici de tineret, cofinanţat de către Primăria Municipiului Timişoara şi sponsorizat de S.C. Inergy Automotive Systems Romania S.R.L.

Pe lângă sesiunile de training, ne vom întâlni cu Nicolae Robu, primarul mun. Timișoara, dar și cu Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret al Timișoarei. Voi reveni cu noutăți.

bloggeri bacau

Lasa un comentariu