Bacău Rally Team, o nouă echipă în Campionatul Național de Raliuri

Marti, 12 Martie 2013 | Bacau | 4 comentarii

Astăzi am aflat, prin intermediul unui comunicat de presă, că, începând cu sezonul 2013 al Campionatului Național de Raliuri Dunlop, județul Bacău va avea o echipa de raliu. Se numește Bacău Rally Team, iar proiectul aparține pilotului oneștean Adrian Răspopa. În dreapta acestuia se va afla navigatorul Cătălin Grigoriu. Mașina pe care cei doi vor concura este un Citroen DS3 R3 (Clasa 5).

logo sigla bacau rally teamPrincipalul scop al înființării acestei echipe este promovarea județului Bacău. Tocmai de aceea, proiectul BRT (Bacău Rally Team) beneficiază de sprijinul Primăriei Onești și al Consiliului Județean Bacău.

De asemenea, BRT se va implica social prin organizarea de cursuri motivaționale în licee cu scopul de a promova valorile locale și performanța în viața profesională în rândul tinerilor. Se vor mai realiza acțiuni pentru apropierea comunității băcăuane de motorsport și de noțiunile de siguranță în trafic.

Revenind la raliu, al doilea echipaj al BRT este format din Bogdan Samoilă și Florin Cojocaru, aceștia urmând să evolueze pe Dacia Logan (Clasa 9), un automobil familiar lor. Nu în ultimul rând, componenței băcăuane i se vor alătura Dan Girtofan și Adrian Berghea, cei doi formând un cel de-al treilea echipaj la bordul performantei Skoda Fabia S 2000 (Clasa 2).

Deşi este o echipă care s-a întemeiat pe prietenie, BRT îşi sporeşte şansele de a se impune în faţa echipelor mari care şi-au împărţit locurile fruntaşe în ultimii ani, dat fiind faptul că obiectivul fiecărui echipaj în parte este acela de a caştiga clasa în cadrul căreia evoluează.

Partenerii Bacău Rally Team sunt Popas Trebeș, Comfert, Pambac, Mere Itești, Omniasig, Go Pro, Sky Wellnes, Vostok Europe prin Russian Shop și AutoPlus Onești.

Succes și… jos pălăria pentru această inițiativă! 🙂

citroen 2013 bacau rally team

4 comentarii la “Bacău Rally Team, o nouă echipă în Campionatul Național de Raliuri”

  1. Cezara 12 Martie 2013 at 17:33 Permalink

    Something new and fresh for our county, nice! 🙂

  2. Robert Bartalan 14 Martie 2013 at 21:46 Permalink

    Bine mai arata DS3 R3-ul asta!

  3. Merge Brici 15 Martie 2013 at 15:52 Permalink

    Frumoasa masinuta 🙂


Lasa un comentariu