Balul Balurilor Bobocilor, pe 17 februarie

Duminica, 29 Ianuarie 2012 | Bacau, stiri | 4 comentarii

Casa de Cultură “Vasile Alecsandri” găzduieşte pe 17 februarie 2012, începând cu ora 17:00, Balul Balurilor (ediţia a II-a), eveniment care aruncă în competiţie primii boboci clasaţi la balurile fiecărui liceu din municipiul Bacău. Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean al Elevilor Bacău, Casa de Cultură şi ISJ Bacău. Invitat special este Grasu XXL.

Ca şi anul trecut, în competiţie sunt invitate toate liceele din municipiul Bacău care în semestrul I au organizat Balul Bobocilor. Regulamentul şi formatul sunt aceleaşi. Marţi, 31 ianuarie 2012, la Casa de Cultura va avea loc, la 14:30, prima întâlnire de lucru pentru Balul Balurilor.
Sunt aşteptaţi preşedinţii Consiliilor Şcolare, împreună cu ocupanţii locurilor 1 şi 2 din cadrul concursurilor de miss si mister boboc din fiecare liceu, dar şi cu elevii sau trupele care au susţinut momente artistice şi care vor să o faca şi la Balul Balurilor.

Mai multe detalii veţi găsi, în scurt timp, pe CJEBacău.ro.

 

4 comentarii la “Balul Balurilor Bobocilor, pe 17 februarie”

 1. stefan 1 Februarie 2012 at 20:30 Permalink

  poate ar trebui sa scrii despre scandalul din vranceanu legat de cine participa pe cel de al doilea loc.. ti se pare corect sa participe miss oriflame in loc de miss popularitate? luand in considerare ca locul 2 si 3 nu au vrut sa participe… a fost de cacat, parerea mea.

 2. Cristina 1 Februarie 2012 at 20:37 Permalink

  Nu se bat cap in cap Balul Balurilor cu petrecerea de Valentine’s de la Vranceanu? :))

  • J 4 Februarie 2012 at 23:02 Permalink

   Balul se termina pe la 8, iar petrecerea incepe la 9:D

 3. petronela 23 Februarie 2012 at 18:33 Permalink

  Balul Balurilor are pretentia de a fi un concurs al celor mai frumosi boboci.Dar ce-am vazut eu a fost doar un top al celor mai bune licee din Bacau.La fel ca si in anul precedent premiile s-au desemnat dupa alte criterii decat cele din format.Ba unde mai pui ca anul acesta castigatorii Miss si Mister nici nu aveau dreptul sa intre in acest concurs deoarece in cadrul Balului Bobocilor al Colegiului Gh.Vranceanu cei doi nu au reusit sa impresioneze juriul fiind rasplatiti pentru prestatia lor doar cu un premiu Oriflame respectiv premiul de popularitate,premii ce nu corespund regulamentului.


Lasa un comentariu