Balurile bobocilor, mutate cu japca la Teatrul de Vara?

Luni, 10 Octombrie 2011 | Bacau, Pareri personale | 3 comentarii

Circula un zvon cum ca un consilier local face lobby pe langa directorii liceelor din Bacau pentru Teatrul de Vara, vizavi de locatia in care sa se desfasoare balurile din aceasta toamna. Nu ar fi nicio problema daca respectivul domn nu le-ar conditiona alegerea acestor directori cu bugetul alocat de Consiliul Local scolilor pe care acestia le conduc.

De asemenea, nu ar exista nicio problema daca elevii ar fi consultati si intrebati in aceasta privinta. La urma urmei, elevii sunt cei care organizeaza si cei care se ocupa de baluri in fiecare liceu.

In general, elevii cauta sponsori, elevii vorbesc cu oamenii locatiei care gazduieste balul, elevii sunt cei care fac preselectiile, etc. Casa de Cultura dispune de un staff numeros care se ocupa atat de securitatea elevilor, cat si de punerea in scena a spectacolelor, de lumini, de repetitii, de bilete, etc. Sunt curios daca Teatrul de Vara dispune de o asemenea logistica in acest moment. Ma indoiesc si imi pare rau ca sunt nevoit sa o spun, dar acesta este adevarul.

Aici s-au bagat milioane de euro. Locatia este extraordinara si dispune de conditii excelente, sa nu ma intelegeti gresit! A trecut un an de la Balul Bobocilor de la Universitatea “Vasile Alecsandri”, ultimul eveniment ce a avut loc la Teatrul de Vara. L-or fi facut pentru adunarile ce vor avea loc in campania electorala din 2012? Sau drept instrument de a pune la respect directorii institutiilor de invatamant?

Ah, era sa uit: Teatrul de Vara nu are niciun protocol incheiat cu Inspectoratul Scolar Judetean, cei care raspund din punct de vedere legal de elevii implicati in manifestari de genul balul bobocilor.

3 comentarii la “Balurile bobocilor, mutate cu japca la Teatrul de Vara?”

  1. JapKa 11 Octombrie 2011 at 12:05 Permalink

    :)) auzi la el…. cu Japca =)))))

  2. mihai 11 Octombrie 2011 at 16:49 Permalink

    cred ca ar fi mai bine la teatrul de vara 😉


Lasa un comentariu