Buf!… nila

Miercuri, 4 Mai 2011 | Politica | 4 comentarii

Sa va fac cunostinta cu Ovidiu Bufnila, omul din spatele campaniei electorale PDL la alegerile locale din 2008? Ma rog, era si el pe acolo. Sau cel care in prezent este vicepresedinte la organizatia locala a UNPR si care se filmeaza prin parc la 12 noaptea, dupa care pune filme la 240 de pixeli pe YouTube din care nu se intelege mai nimic? “Uite groapa, uite groapa!” N-o vad, ca tu filmezi cu camera VGA!

Intereseaza pe cineva ca se zvoneste ca isi da demisia din UNPR? Chiar el a spus-o pe Facebook, de parca vorbea despre altcineva. “S-au auzit zvonuri ca imi voi da demisia din UNPR“. Dupa care spune “Se pare ca se vor concretiza zvonurile in curand“.

Se aude prin targ ca Bufnila a fost PR-ul Galei Star 2011 si ca asa se explica fituica “Strada Mare” in care era detaliat evenimentul. Daca este asa, atat am de spus: hahahahahahaaaa!

4 comentarii la “Buf!… nila”

 1. lolita 6 Mai 2011 at 12:34 Permalink

  ..daca a fost in spatele campaniei PDL,adica Chiri..AC de siguranta…rezultatul e explicabil in totalitate.Un mare,mare idiot-a stricat campania tractoristului administrator la SC Rolex SRL Bacau,tarenu ? Stiai Kristofoare de firma asta internationala si administratorul ei ?.
  Pana si inscrierea in UNPR alaturi de expirati ca Mironescu,Bogdan,Dogaru…e o alta fapta demna de un frustrat care se crede “ombelico del mondo”.
  Bufnila,jumatatea care n-a fost niciodata inteleasa,la inaltimea caruia interlocutorii nu s-au putut ridica niciodata,micutul care a vazut intotdeauna strada…mare,cel care si-a dorit sa fie denumit Creierul cu toate ca seamana mult mai bine cu Greierul…lenes si Miaela lui,..Furnica,un mare Analist sau..mai bine Ona…Ras cu Plans,Balega de Manz…

 2. ady_95 25 Mai 2011 at 02:43 Permalink

  te rog corecteaza acolo la VGA(480)si pune QVGA(240) pt ca pe urma ametesti publicul

 3. Ovidiu Bufnila 1 Iulie 2011 at 20:19 Permalink

  Haios. Thank, Kris.

 4. Strada Mare 22 Februarie 2012 at 21:09 Permalink

  Pe Chiriac l-a tombat Vasile alias PDL Parliament. Si firma Milenium de PiAr! Mai puneti mana pe dosare, tigrilor!


Lasa un comentariu