Bursele primarului Stavarache in pragul alegerilor

Joi, 24 aprilie 2008 trebuie sa ma duc la Colegiul Tehnic de Comunicatii „N. V. Karpen” Bacau – fostul PTTR la ora 10:45. Eu si cu inca doi colegi din clasa mergem acolo pentru a lua bursa.
Asadar, Romeo Stavarache (primarul municipiului Bacau) a prezentat ieri la Colegiul National Pedagocic „Stefan cel Mare” programul de burse scolare ce vor fi acordate lunar:

  • 30 de elevi din fiecare liceu
  • 10 elevi de gimnaziu, cred ca tot din fiecare scoala

Suma: 100 ron de fiecare.

Bursele se acorda celor care au rezultate excelente la invatatura, deci nu este o bursa de venit ci o bursa de stimulare.

Este un lucru admirabil, dar interesant este faptul ca primarul Romeo Stavarache nu a facut pana acum asa ceva, deci „s-a trezit” oarecum in pragul alegerilor, deci cred ca este campanie electorala, parerea mea!

Subiectul in presa:

Update: Am aflat ca astazi a fost in Liceul „Mihai EminescuBacau si a mai acordat cateva burse.

2 thoughts on “Bursele primarului Stavarache in pragul alegerilor

  1. Azi, 22 aprilie a venit stavarache la liceu la mine ” mihai eminescu” si a impartit burse…. toata faza asta se intampla datorita campaniei electorale. inainte de a se incheia toata … abureala de la lic, spune stavarache la sfarsit ceva de genu: ” burse de merit se vor mai da, asta sa ramanem impreuna din iulie ” :))) oricum, e klumea asa, pt ca unu din cls de la mine a luat bursa si a facut cinste 🙂 😀

  2. Traiti clipa ca nu va mai intalniti cu asa o pleasca (e meteorica si dureaza cel mult 2-3 luni).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *