Campanie de promovare stradala pentru I.D. Fest. 2009

Ingenious Drama Festival 2009 – editia a 10-a va avea loc in aceasta vara in perioada 12 – 18 iulie 2009 la Teatrul Municipal Bacovia din Bacau.

Timp de o saptamana se aduna in orasul nostru trupe de teatru de amatori din toata tara, adolescenti ca si organizatorii, trupe din orase precum Craiova, Bucuresti, Timisoara, Brasov, Piatra-Neamt etc. Aceste trupe isi vor dovedi talentul si pasiunea pentru teatru pe scena Teatrului Municipal Bacovia in aceasta perioada, incercand sa acapareze atentia cat mai multor oameni pentru a putea exprima mesajul dorit.

Ieri, 24 iunie 2009, persoanele care au trecut prin centrul orasului Bacau la orele dupa-amiezii au putut sa vada un grup de 10 – 20 de tineri imbracati in negru, care aveau in mana niste pancarde albe menite sa informeze bacauanii cu privire la mult asteptatul eveniment local cultural si anume Ingenious Drama Festival 2009. O idee interesanta si foarte ingenioasa!

Fotografia este realizata cu un telefon mobil!

13 thoughts on “Campanie de promovare stradala pentru I.D. Fest. 2009

  1. niste copii minunati! abia astept festu' de anul acesta…
    multa bafta si felicitari pentru ceea ce faceti!

  2. da e foarte tare , l-am prins inca de la inceputuri , sunt convins ca si copii de azi sunt la fel de buni ! poate mai buni

  3. va rog sa dati mai multe detalii despre acest fstival sa se stie ca sant si copii buni in Romanica

  4. misu… parerea mea este ca atata timp cat nu esti informat sa nu mai vorbesti.. daca ai sti cat de cat ceva despre festival ai afla ca este organizat in TOTALITATE de tineri, adica da pusti de 16-17 ani , carora intradeavar le place ceea ce fac si fac totul cu pasiune si dedicare. Nimeni nu ne obliga sa facem asta. o facem pentru ca , fata de alti tineri de varsta noastra preferam sa facem ceva creativ, de ce nu cultural si in acelasi timp sa ne si distram. V-am pupat . Veniti la id feeeest!!!!!!!

  5. juriul e format din elevi de la marile colegii Alecsandri , Ferdinand si Vranceanu, sau au si ei un numar in spectacol?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *