Campanie electorala in scolile din Bacau – foto

Luni, 15 Septembrie 2008 | Bacau, foto, stiri | 4 comentarii

Tudor Chiuariu (viitor candidat pentru deputat de Bacau) si Romeo Stavarache (primarul orasului Bacau) au fost prezenti la Liceul cu Program Sportiv, acolo unde invat eu, la deschiderea noului an scolar.

Aplaud faptul ca la deschiderile de an scolar avem prezente oficialitati importante dar vizita de astazi mi-a lasat un gust amar. Chiuariu a spus ca inceputul acestui nou an scolar ii trezeste nostalgie iar Stavarache, sustinut de fostul ministru Chiuariu, a inceput propaganda: “am facut, am dres, voi face daca avea aceeasi sutinere”, destul de penibil avand in vedere si faptul ca multi dintre elevii prezenti la discurs radeau de ei.

ContraSENS.com
:

Tudor Chiuariu, fost ministru de justitie si viitor candidat la deputatie in Bacau, va preda dreptul international la Universitatea Bacovia.

Acum imi explic prezenta lui Chiuariu la deschiderea podului de la Serbanesti si campania pe care si-o face in Bacau: candideaza in colegiul uninominal de la Bacau.

Jos sunt doua fotografii de la deschiderea anului scolar in Liceul cu Program Sportiv Bacau!Daca invatati in Bacau si l-ati vazut pe primarul orasului Bacau prezent la deschiderea anului scolar la voi la scoala/liceu, dati un semn! Multumesc!

4 comentarii la “Campanie electorala in scolile din Bacau – foto”

 1. Anonymous 15 Septembrie 2008 at 19:13 Permalink

  acelaşi “tandem electoral” a fost şi în Vrânceanu…

 2. kristofer93 15 Septembrie 2008 at 19:14 Permalink

  Las’ ca au fost taxati la Realitatea, detalii maine!

 3. Anonymous 17 Septembrie 2008 at 08:32 Permalink

  …la fel si in Economic

 4. earnest 13 Mai 2012 at 17:28 Permalink

  Un lucru nu il stiti si nu il intelegeti. A face campanie electorala intr-o scoala, inseamna ca un reprezentant al unui partid politic sa vina, sa va prezinte programul partidului si sa va convinga sa il votati. Primarul orasului, indiferent de coloratura lui politica, este cel care administreaza scolile din unitatea administrativa pe care o reprezinta. Deci, el are drptul sa vina oricand in scoli si sa informeze pe elevi, parinti, cadre didactice ce a facut si ce va face in urmatorul an scolar. Cat il priveste pe domnul Chiuariu, acesta ca ales al circumscriptiei electorale unde este plasat liceul, poate sa vina in scoli in calitatea lui de parlamentar invitat sau din proprie initiativa. Este obligatia lui de a vedea ce se intampla in circumscriptia respectiva, sa culeaga impresii si propuneri pe care sa le prezinte in Parlament.Asadar este foarte bine sa fiti obiectiv si sa nu fiti suspicios. Ma intreb cu onestitate: ce ati fi comentat daca primarul nu v-ar fi acordat atentia cuvenita? Mai mult ca sigur ati fi spus ca este arogant si ca nu il intereseaza problemele scolii!
  Earnest


Lasa un comentariu