Campionatul European de Enduro, la Comanesti

Joi, 28 Aprilie 2011 | Bacau, foto, stiri | 3 comentarii

Comanestiul va gazdui pe 4 si 5 iunie 2011 a doua etapa a Campionatului European de Enduro, ramura off-road a motociclismului. Aceasta mare intrecere sportiva va aduna la start aproape 300 de participanti din intreaga Europa. Acestia se vor intrece pe un traseu cu o lungime de aproximativ 70 de km, situat in zona Moinesti-Comanesti, jud. Bacau.

Evenimentul este organizat de X-Cape Moto Club Bacau, cu sprijinul multor sponsori, dar si al autoritatilor locale cu implicarea extraordinara a Consiliului Judetean, Primariei Bacau, Primariei Comanesti si a MAI.

Organizatorii, in prezenta secretarului general al FRM Gabriel Olariu si a mai multor practicanti de enduro, au declarat ziaristilor prezenti la Pensiunea Excelentza din Comanesti, locul in care a avut loc conferinta de presa, ca pe durata competitiei va fi amenajat un padoc in centrul orasului Comanesti ce va contine corturi speciale atat pentru sportivi, cat si pentru vizitatori, etc.

De asemenea, aproape 150 de oameni vor fi angrenati in amenajarea si intretinerea traseului pe care se va desfasura competitia. Acesta va respecta normele impuse prin regulamentul european care nu sunt atat de facile, in sensul ca pe toata lungimea traseului esti obligat sa marchezi terenul cu banda reflectorizanta, sa ai arbitri peste tot, dar si echipe medicale.

Jos sunt cateva fotografii de la conferinta de presa de astazi. Tot astazi am mers intr-o zona a traseului desenat de X-Cape pentru etapa de campionat mondial. Acolo, baietii de la X-Cape au facut o demonstratie de enduro ce a durat cateva ore. In seara asta revin cu mai multe fotografii.

3 comentarii la “Campionatul European de Enduro, la Comanesti”

  1. tudor 28 Aprilie 2011 at 22:19 Permalink

    Pai ori e campionatul mondial de enduro ori ala european. In titlu e mondial in articol e european 😀


Lasa un comentariu