Candidatura mea, farsa de 1 aprilie

Vineri, 1 Aprilie 2011 | Pareri personale | 7 comentarii

Joi am anuntat pe blog ca intru in politica si candidez la Primarie. Din pacate pentru unii si din fericire pentru altii, a fost farsa mea pentru Ziua Pacalelilor. Se pare ca majoritatea au inghit galusca si vreau sa imi cer scuze daca am deranjat pe cineva.

Mi-a placut faptul ca unii au luat-o in serios si ca deja incepeau sa recurga la calcule politice sau sondaje. Credeti-ma, m-am amuzat teribil in aceste doua zile! De asemenea, din surse sigure stiu ca oameni din administratia locala au dat cateva telefoane sa afle cine este in spatele pseudo-candidaturii mele. Nu dau nume, dar este interesant cum acestia nu stiau de paragraful din Constitutia Romaniei care spune clar ca varsta minima pentru a candida este de 23 de ani.

Ca sa fim intelesi, las loc de buna ziua si nu spun ca nu sunt tentat sa intru in politica, ba din contra. Totusi, daca as intra, va asigur ca voi avea grija ca totul sa fie pe spatele meu, in sensul ca nu voi deveni marioneta nu stiu carei filiale locale de partid.

In alta ordine de idei, le multumesc celor care mi-au luat apararea in disputele din online-ul bacauan, unele dintre ele chiar “aranjate” la cacealma ca sa imi iasa si mai bine farsa, dar si celor care m-ar fi sustinut in cazul in care intr-adevar m-as fi aruncat inca de pe acum in politichie.

7 comentarii la “Candidatura mea, farsa de 1 aprilie”

 1. TwiX 1 Aprilie 2011 at 04:48 Permalink

  ce tare ba:)) recunosc ca am "muscat-o"pe asta :)) frumos:D

 2. Radio GeoB 1 Aprilie 2011 at 08:07 Permalink

  hihihi

 3. dan 1 Aprilie 2011 at 10:01 Permalink

  eu nu am muscat-o. dupa cum am spus, era cusuta cu ata alaba.

 4. Anonymous 1 Aprilie 2011 at 10:58 Permalink

  pe mine chiar m'ai speriat…asta da farsa buna

 5. Jonny 1 Aprilie 2011 at 13:25 Permalink

  eu chiar te votez omule:)

 6. Vick 1 Aprilie 2011 at 14:35 Permalink

  genial =))

 7. Anonymous 1 Aprilie 2011 at 18:28 Permalink

  Heeee…geeeeeenial ce pot sa spun.Ai "lovit" oricum multa lume cu farsa asta:)))A cam pus lumea botu'


Lasa un comentariu