Ce au in comun politica si prazul

Marti, 14 Iunie 2011 | Bacau, foto | 2 comentarii

Dragos Benea, presedintele CJ Bacau, ne-a aratat astazi intr-o conferinta de presa ca prazul este un bun instrument de a trimite mesaje politice. Acesta a inceput declaratiile cu un mesaj direct, plastic si sugestiv pentru senatorul Gabriel Berca de la PDL, caruia ii dedica si ii trimite o valiza cu praz care vrea sa sugereze ca locul lui Berca este in Oltenia, printre tradatori.

Initiativa celor de la PSD Bacau vine pe fondul declaratiilor facute de Berca joi seara la Euro TV prin care a recunoscut sus si tare ca la o eventuala regionalizare ar sustine Iasiul ca si capitala a Moldovei. Intradevar, este o declaratie care se bate cap in cap cu interesul cetatenilor bacauani care l-au ales.

In cadrul conferintei de presa de astazi de la sediul PSD s-a vorbit frenetic despre reorganizarea administrativ-teritoriala, dar doar la modul abstract. De ce? Pentru ca ideea de regionalizare este in acest moment este doar un zvon, si nu o initiativa propusa de Guvern, a spus Dragos Benea.

Nicu Zaharia, consilier local, a abordat subiectul pietelor volante. Acesta a spus ca exista un consens la nivelul intregului consiliu local pentru introducerea lor in municipiul Bacau, acest lucru urmand sa se intample, cel mai probabil, la sfarsitul acestui an.

2 comentarii la “Ce au in comun politica si prazul”

  1. asta 14 Iunie 2011 at 23:19 Permalink

    amandoua sunt la pamant ?


Lasa un comentariu