Ce nu înţeleg unii

Duminica, 25 Decembrie 2011 | Pareri personale | 3 comentarii

Că pe blog îmi exprim părerile şi că sunt liber să fac asta. Spre exemplu, joi am fost la Full A.C.T. Night. Dupa, am scris despre eveniment aşa cum l-am perceput eu. Am plătit bilet şi am asistat la spectacol precum toţi ceilalţi oameni din sală. Că am făcut şi poze şi că micii actori s-au bucurat că au ce pune pe Facebook, asta este cu totul şi cu totul altă discuţie.

După cum ziceam, am scris. Am zis că primul moment mi s-a părut sec. Nu vreau să le scot ochii, însă am promovat evenimentul înainte. Am zis că sala a fost plină de tineri. Mai mult de atât, am apreciat ultima piesa şi am explicat în câteva cuvinte de ce. Da, este adevărat că prima şi a treia nu mi-au plăcut. Repet, aşa am văzut eu spectacolul. Nu îmi dau seama de ce unii nu înţeleg chestia asta.

Frăţică, dar chiar orice material trebuie scris în maniera retardat-laudativă cu care sunt obişnuiţi politicienii care în timpul liber sunt şi şefi de redacţie? Nu v-aţi săturat de clişee şi minciuni frumoase?

PS: Jos pălăria pentru Raluca Roşu. Cu ea am fost puţin răutacios şi i-am plesnit o animaţie de toată frumuseţea. Eu m-aş fi ofticat rău. M-a contactat azi şi ştiţi ce mi-a spus? Că nu crede că fotografia pe care am pus-o în deschidere este cea mai reprezentativă pentru spectacolul de joi şi că nu o deranjează ce am făcut. Elegant.

3 comentarii la “Ce nu înţeleg unii”

  1. IONUT` 25 Decembrie 2011 at 20:05 Permalink

    Asta scrii tu de Craciun ma baiatule?

  2. mircea 26 Decembrie 2011 at 19:59 Permalink

    incepi articolul “Că pe blog îmi exprim părerile şi că sunt liber să fac asta.”…acuma intelegi diferenta imensa dintre jurnalisti si voi.de asta nu inteleg de ce va chinuiti sa va apropiati de jurnalisti ( conf. de presa, microrevelioane etc ) ? doar , doar va veni o zi cand lumea nu o sa mai faca diferenta ? si dupa aceea ?

  3. Vidocq 26 Decembrie 2011 at 21:15 Permalink

    E blogul tau? Sunt parerile tale? Foarte bine, exprima-le. Ziarul Scinteia e la topit demult baieti. Ce scriu unii pe blog e mult mai interesant decat ce scriu “tonomatele”. Nu le da atentie, Kristofer, sunt LT…


Lasa un comentariu