CJE Bacău caută “Primarul Copiilor”. Puteți aplica până mâine seară!

Miercuri, 29 Mai 2013 | Bacau | Comenteaza

În 2011, la ediția a XVI-a a Festivalului “Arlekin”, pe afiș apărea pentru prima oară Consiliul Județean al Elevilor Bacău. Pe atunci eram vicepreședintele structurii care îi reprezintă pe elevii băcăuani. Țin minte că, împreună cu alți colegi din CJE, ne-am strecurat în biroul primarului pentru o discuție despre proiectele Primăriei pentru tineri.

Iată că acest parteneriat a devenit o tradiție. Mă bucur că și la festivalul din acest an CJE Bacău se numără printre principalii parteneri ai administrației locale în organizarea acestui eveniment, foarte așteptat printre copiii băcăuani.

Sedinta CJE  la Inspectorat - 31.05 (4)

Trec la subiect. Trebuie să știți că CJE Bacău caută un elev care să fie desemnat “Primarul Copiilor”. Numirea se va face în timpul deschiderii Festivalului Arlekin de vineri, 31 mai 2013, în fața Primăriei, imediat după cuvântul oficialităților.

Cei care doresc să fie numiți în această funcție simbolică sunt rugați să trimită un CV, numărul de telefon și câteva rânduri în care să argumenteze de ce își doresc acest lucru pe adresa de e-mail a președintelui CJE Bacău, Bogdan Dumitriu – dumitriu_bogdan30 [at] yahoo [dot] com, până joi, 30 mai 2013, ora 18:00.

Jurizarea aplicațiilor și desemnarea “Primarului Copiilor” cad în sarcina Biroului Executiv al CJE Bacău.

Lasa un comentariu