CJE Bacău, din nou locul I la Concursul Naţional de Proiecte

Luni, 28 Mai 2012 | Bacau, foto, stiri | Comenteaza

În ciuda tuturor zvonurilor din această perioadă ce tind să cred că ţintesc numai şi numai denigrarea Consiliului Judeţean al Elevilor Bacău, vreau să vă spun că singura organizaţie ce reprezintă elevii băcăuani s-a întors de la Sulina (jud. Tulcea) cu Locul I la secţiunea Educație pentru cetățenie democratică, în cadrul Concursului Național de Proiecte pentru Consiliile Elevilor “Parteneriat în educație – prezent și perspective”.

Consiliul Județean al Elevilor Bacău a fost reprezentat în concurs de Mădălina Vlasie (prim-vicepreședinte), ea fiind însoțită de Adriana Ciorcilă (profesor coordonator al CJE Bacău). CJE Bacău a intrat în competiție cu proiectul “Top School”, desfăşurat de Asociaţia Eurocivica şi CJE Bacău.

Juriul a apreciat nu numai grupul ţintă de 13 519 elevi şi 885 profesori din 16 licee din municipiul Bacău, ci şi caracterul dublu al proiectului: Top School promovează democrația în școlile băcăuane și premiază performanța locală școlară. Top School a adunat un număr important de parteneri atât media, cât şi instituţionali. Printre aceştia se numără consilierul local Ilie Bîrzu, preşedintele Asociaţiei Eurocivica. Contactat telefonic, iată ce a declarat acesta pentru Kristofer.ro:

Mă bucur de parteneriatul pe care îl avem cu Consiliul Judeţean al Elevilor Bacău şi ţin să felicit pe această cale organizaţia elevilor băcăuani pentru acest succes. Îmi doresc să continuăm şi să dezvoltăm acest parteneriat care s-a dovedit a fi fructuos pentru comunitatea locală.

Anul trecut, subsemnatul am venit de la Tulcea cu Locul I la secţiunea Educaţie pentru sănătate, cu proiectul Free drug town.

Lasa un comentariu