Coada ceausista la covrigi

Miercuri, 31 Martie 2010 | Bacau, foto | 33 comentarii

La o simigerie abia deschisa in Bacau se intampla ca in fiecare zi, pe tot parcursul zilei (in diverse momente ale zilei), sa fie o coada de 10-15 persoane. Sa fie oare covrigii atat de buni incat sa se justifice timpul pe care il pierzi stand la coada ca asta? Ati sta la coada atat de lunga pentru cativa covrigi?

33 comentarii la “Coada ceausista la covrigi”

  1. Anonymous 31 Martie 2010 at 11:48 Permalink

    Eu am stat dar aveam vreo 3 persoane in fata. Covrigii sunt fierti un minunt apoi pusi pe un grill care trece printr-un cuptor cu gaz. Ei sunt copti intensiv deoarece grilul este f fierbinte iar atunci cand covrigii trec prin cuptor flacara face contac direct cu ei (covrigii) si de aici si textura si culoarea lor de covrigi bine facuti. Dar de fapt e o aparenta ei fiind mai mult cruzi in interior.

  2. Anonymous 31 Martie 2010 at 12:33 Permalink

    aceasi situatie si in piatra neamt :))

  3. Anonymous 31 Martie 2010 at 13:42 Permalink

    Covrigii nu sunt nemaipomeniti, dar sunt destui de buni. Atata timp cat sunt mancati calzi. Odata ce se racesc isi pierd savoarea. Cat despre cozile "ceausiste" mai mult de 5-6 minute nu stai.

  4. Claudiu 31 Martie 2010 at 14:03 Permalink

    Nu se intampla in diverse momente ale zilei, ci toata ziua. Crede-ma ca trec pe acolo zilnic, la diferite ore si coada e mereu pana in dreptul bancii.
    Intradevar, covrigii sunt foarte buni, si ieftini pe deasupra (50 bani, si nu 70 ca in alte locuri), dar nu as sta 10 minute la coada pentru 2 covrigi.

  5. Bianca 31 Martie 2010 at 14:10 Permalink

    Ce-i drept,covrigii acestia sunt extraordinari.Probabil ca as sta la o asemenea coada,numai sa am timp si sa stiu ca am bani,pentru ca sa pot cumpara cat mai multi covrigi:D

  6. Bratu Marius 31 Martie 2010 at 14:18 Permalink

    Stire de senzatie :)) Eu am prins conzile alea cand stateai cu orele pt o jumatate de paine si pot sa spun ca ceea ce prezinti tu aici e o nimica totata pe langa ceea ce se numeste a fi "coada ceausista".

  7. Anonymous 31 Martie 2010 at 14:24 Permalink

    eu n`ash sta.. imi trece foamea pana cumpar :))

  8. FreeYM 31 Martie 2010 at 14:29 Permalink

    O fotografie cat 1000 de cuvinte. :))

    PS: Pe vremea lu ceasca nu gaseai covrigi decat uscati. =))

  9. Anonymous 31 Martie 2010 at 14:47 Permalink

    Covrigii sunt buni, chiar si a doua zi sunt proaspeti… Sa traiasca e-urii! (tare nu stim sa mancam sanatos)

  10. Anonymous 31 Martie 2010 at 14:51 Permalink

    idem Iasi 😀

  11. Anonymous 31 Martie 2010 at 15:32 Permalink

    Dar nu vad care e problema. Care n-are ce face sa stea la coada pana ii vine rau :)).

  12. alexxandrav 31 Martie 2010 at 15:33 Permalink

    Păi eu am stat la coada aia, şi nu am stat degeaba. Sunt chiar buni, şi mai sunt şi ieftini, pe deasupra. Eu spun că merită .. Şi mai mult de 10 minute nu stai la coadă.
    Ce să zic .. E ok din punctul meu de vedere , şi mai rămân acolo câteodată, înainte de a ajunge la liceu. ( O gustare mică nu strică. ) 😀

  13. Anonymous 31 Martie 2010 at 15:49 Permalink

    dar unde ii covrigaria asta ? puteti sa imi spuneti ? ms

  14. FreeYM 31 Martie 2010 at 16:00 Permalink

    Revin cu o completare importanta!

    Ceausescu a murit in '89, iar noi inca mai stam la coada la covrigi. :((

    Traiasca "MARINERUL".

  15. Anonymous 31 Martie 2010 at 16:43 Permalink

    Covrigii sunt chiar foarte buni (mai ales cand sunt calzi)!am stat si eu la coada de vreo 2-3 ori, dar mai mult de 10-15 minute nu stai.

  16. kristofer93 31 Martie 2010 at 16:54 Permalink

    Covrigaria este situatia in zona Orizont, in locul magazinului First Bike.

  17. OZN 31 Martie 2010 at 16:58 Permalink

    Coada e constanta.

    Ca te duci la 10 dimineata, ca te intorci la 20.00, e la fel. Spun asta pentru ca trec pe acolo la diferite ore ale zilei.

  18. Anonymous 31 Martie 2010 at 17:07 Permalink

    La fel si in Moinest:…In parcul primariei..

  19. Sorin 31 Martie 2010 at 17:18 Permalink

    Am stat 20 de minute la coada .

  20. Anonymous 31 Martie 2010 at 18:51 Permalink

    Va tot aud "vaai, coada ceausista" ce va mira fratilor ? Sunt buni si au vanzare.Cand va uitati la clipurile cu oamenii din S.U.A. care navalesc ca niste salbatici, calcandu-se in picioare in mall-uri pentru reduceri ce mai ziceti ?

  21. ady.jara 31 Martie 2010 at 19:02 Permalink

    in iasi sunt o groaza

  22. Adelina 31 Martie 2010 at 20:05 Permalink

    In Piatra Neamt sunt simigerii la toate colturile de strada si intotdeauna e coada.Cand covrigi pot manca oamenii astia nu-mi pot da seama. 😐

  23. Anonymous 31 Martie 2010 at 20:12 Permalink

    a dat tunu' patronu da tare sunt curios cat o sa tina treaba asta …

  24. Anonymous 1 Aprilie 2010 at 00:28 Permalink

    coada de la KFC este tot ceausista ?!

  25. Tudor 1 Aprilie 2010 at 09:07 Permalink

    o sa ii dea si el in scurt timp la 70 bani:)) Veniti de luati covrigi!

  26. Anonymous 2 Aprilie 2010 at 10:21 Permalink

    reteta : apa faina sare ulei .nu au altceva in compozitie pofta buna

  27. Ibes 2 Aprilie 2010 at 16:29 Permalink

    Pt cei care nu sunt pusi in tema:
    1. Este singurul cuptor de genul asta din Bacau (investitia e mare)
    2. Raportul pret calitate este foarte bun
    3. Patronul nu a dat tunul.. pt ca mai are o covrigarie de cativa ani buni.
    4. Covrigului uscat.. dupa reteta, nu i se adauga aditivi (pt limbajul unora.. E-uri), ci doar cum spunea cineva mai sus: apa sare faina ceva ulei mac susan…
    5. Are vad… nu are concurenta in zona, cu toate ca.. retineti.. nu are loc de parcare (nici macar cat la Muv – Gara), ci doar zona pietonala.
    Ce va deranjeaza? Ca face bani, ca stati la coada (Kristofor:)) nu e nimeni obligat sa stea la coada), sau ca nu ati facut voi?:)) Pe mine, sincer, ma deranjeaza a 3 a varianta… Parerea mea!

  28. Anonymous 10 Aprilie 2010 at 08:23 Permalink

    pt domnu kristofer , printre afacerile de criza din domeniul comertului ai doar 2 posibilitati , simigerie ( covrigi ) / gogoserie . e si normal sa fie coada daca e afacere pt criza ?

  29. Anonymous 9 Mai 2010 at 01:37 Permalink

    @ alexxandrav: ai avut cu cine sta, de asta ai stat, ai sta şi-n ploaie cu aceeaşi persoană, codaşo, ai mai pierdut şi autobuzu :)) .

  30. Anonymous 16 Octombrie 2010 at 03:24 Permalink

    covrigi lui domnu adrian ursachi?naspa!se lauda cica el ca 100% naturali….dar de unde?oare zici adevarul domnu adi?eu stiu ca nu…..am mancat covrigi de acolo si am varsat 2 zile………da si cuptorul da culoare dar se mai pune si altceva in acea apa

  31. anonim 25 Decembrie 2011 at 23:39 Permalink

    cine este interesat de reteta asta, si de suceesul pe care il are aceasta firma….mai multe detali la adresa e email:rudboy43@yahoo.com v-a astept


Lasa un comentariu