Colecția de reacții #9 (ultima săptămână)

Sambata, 24 Septembrie 2016 | internet, Pareri personale | Comenteaza

Ajunsă la ediția 9, “Colecția de reacții” este o postare periodică pe care o realizez în ideea de a aduna și prezenta pe blog pozițiile, părerile și tâmpeniile pe care le public pe Facebook. Din păcate, rețeaua lui Zuckerberg încă nu stă excelent la partea cu arhivarea postărilor. 

Pe Facebook mă găsiți aici. Comunitatea care mă urmărește pe Facebook a ajuns la un număr de peste 5.200 de persoane. Alții gândesc în like-uri, eu mă raportez la persoane, tocmai de asta nu-mi fac pagină și rămân la ideea de profil. Vă mulțumesc!

Azi:
În campanie:
– “modernizam stadionul”
– “stadion nu înseamnă doar fotbal”

După ce a fost ales primar:
– “daramam si mutam stadionul”
– “il facem pentru fotbal”

Tot azi: Întrebare de baraj: că tot vin parlamentarele, e ok să spui că ești “candidat independent al tinerilor” când de fapt te susține partidul cu nume împrumutat aka PACT? N-am înțeles-o niciodată pe asta cu “candidant independent susținut de X partid”. Păi ori ești independent, ori te susține partidul?

21 septembrie: Faza zilei – Consiliul Local respinge preluarea unui monument cultural, pe care l-ar fi putut valorifica si moderniza pe fonduri europene (axa 5 din POR 2014-2020), eu ii amintesc primarului ca in campanie a promis sa aiba grija de patrimoniul cultural din oras, el se ridica, iese din sala, imi spune ca sunt alte prioritati, iar consilierii locali PSD incep sa aplaude frenetic alaturi de TSD-istii de pe margine.

21 septembrie: Nu înțeleg care e mai rău: domnu’ de și-a lăsat partenera în afara umbrelei sau cel de și-a uitat doamna în urmă? illuminati-mă! Pentru pasionații de politică, postarea asta nu are legătură cu preferințele mele pentru White House.

donald-trump-vs-obama-rain

20 septembrie: Că te numești PSD sau PNL și strângi semnături în alb, pentru liste de parlamentari neanunțate, înțeleg. Dar când te numești USR și militezi pentru transparență și o politică mai ok decât cea făcută de PSD-PNL și gașca lor de sateliți, mă aștept totuși să ceri susținerea oamenilor abia după ce ai anunțat candidații. Din punctul ăsta de vedere, PACT le-a cam luat fața.

Cât voi fi la București în urmatoarea perioadă, voi încerca să ajut cel puțin 2 oameni în care cred și care și-au anunțat candidatura: independenții Staş Marian și Remus Cernea. Mai mult, dacă prietenii de la Demos se bagă la parlamentarele de anul ăsta, clar îmi voi da toată silința pentru a pune umărul la această construcție social-europeană.

Eu? Eu nu candidez. Vreau să fac treabă la Bacău pentru că de asta m-au ales oamenii de aici cu peste 13% ca independent.

19 septembrie: Auziți propunere la Ecaterina Andronescu: directorii să fie aleși de către consiliul profesoral. Alo, alo? Da’ elevii, părinții, reprezentanții autorității locale n-au niciun cuvânt de spus? Școala e a comunității, doamnă!

19 septembrie: Ce poate fi mai ciudat decât un “tehnocrat” care de fapt face politică și care se află în plină campanie electorală? Un președinte de partid condamnat pentru fapte de corupție ce vine în fața Parlamentului României să dea lecții despre transparență și bună guvernare. Azi nu am asistat decât la o altă dispută politică între PNL și PSD. Chill.

tastatura-bw-ghinghes-mac

Lasa un comentariu