Concert extraordinar Gheorghe Zamfir, la Teatrul de Vară (foto şi video)

Miercuri, 7 Decembrie 2011 | Bacau, foto, stiri, Video | 8 comentarii

Eram pe cale să ratez spectacolul de aseară, 6 decembrie 2011 şi mi-ar fi părut rău dacă o făceam. Cu o sală arhiplină şi o locaţie la cele mai înalte standarde, Gheorghe Zamfir i-a încântat pe cei 1 500 de spectatori prezenţi cu operele sale muzicale. Recitalul a fost încununat cu prezenţa celor mai importanţi oameni ai Bacăului pe linie administrativă.

Pe scurt, primarul Romeo Stavarache a reinaugurat Teatrul de Vară, iar P.S. Ioachim Băcăuanul a spus câteva cuvinte despre Sf. Nicolae. De asemenea, acesta nu a ezitat să işi folosească suita de metafore, transformând Teatrul de Vară într-o peşteră ultracentrală prin discursul său. Recitalurile au fost ireproşabile, iar atmosfera de sărbătoare.

La inaugurări şi tăieri de panglici mă mai aşteptam, dar o reinaugurare pentru un obiectiv “lansat la apă” în 2009 este pentru mine un parfum cu iz electoral. Mi-a plăcut spectacolul! M-am bucurat de fiecare moment şi jos pălăria pentru organizare! Este interesant că sala a fost plină, în ciuda faptului că promovarea evenimentului a fost 0. Vorbim despre un eveniment cu circuit închis, intrarea făcându-se pe bază de invitaţie.

Mai înainte am pomenit metaforele lui P.S. Ioachim Băcăuanul. Omul acesta are un dar, cel oratoric. Prea multe nu aş vrea să comentez pe marginea celor spuse de organizatorul principal al evenimentului. Sunt tentat să o fac, însă mă voi rezuma la o singură şi umilă întrebare: Teatrul de Vară este o peşteră?

Aştept cu nerăbdare schimbarea unui rând de scaune, sau a lămpilor arse. Ne vom întâlni cu toţii la încă o inaugurare a Teatrului de Vară, cel mai probabil cu încă un invitat de marcă. În concluzie, a fost un Moş Nicolae plin de evenimente frumoase. Concertul lui Zamfir şi spectacolul din Parcul Cancicov au dat startul perioadei sărbătorilor de iarnă într-o manieră de lăudat, zic eu. Să sperăm că, odată cu inaugurarea instalaţiei de sonorizare, să folosim la maxim sala Teatrului de Vară.

Am avut o zi bună, prin urmare nici fotografiile nu se lasă mai prejos.

8 comentarii la “Concert extraordinar Gheorghe Zamfir, la Teatrul de Vară (foto şi video)”

 1. carmen 8 Decembrie 2011 at 14:09 Permalink

  rusine trusturilor media ! nota 4 tuturor !

  nici o popularizare ! nici cea mai mica informare !

  vedem in poze cine a participat..aceeasi “amarati” care nu au bani de cumparat bilete si au nevoie de invitatii.

  cati pensionari de la azil au fost invitati ?

  s-au adunat sa-si vada blanurile ?

 2. Stefana 8 Decembrie 2011 at 17:55 Permalink

  carmen, mai bine taci. Am 17 ani si am fost la concert. Nu, nu am blanuri si nu aveam nevoie de invitatie pentru a merge, desi am avut-o. Serios, nu ai de ce comenta.

  • carmen 8 Decembrie 2011 at 20:58 Permalink

   si de unde ai avut-o, ma rog. erau la coltul strazii? erau la Ateneu? la casa de cultura. unde se impart invitatiile ? esti olimpica la ceva ? esti mare credincioasa ? hai…ma lasi …daca era free, de ce mama naibii nu au stiut si “prostii”.

 3. uconteaza 8 Decembrie 2011 at 20:27 Permalink

  jenant! ecumenism pe fata! ce treaba are Ortodoxia cu papistasii?! zamfir e de mult ecumenist vandut…problema lui, dar e grav ca prosteste pe altii!

  PS Ioachim tradeaza dreapta credinta! cica ar fi tinut o predica foarte frumoasa la Biserica Sf. Nicolae, cu ocazia hramului, in care tot ce a zis a fost conform predaniilor Sfintilor Parinti…si seara a dat cu bata in balta participand la un eveniment ecumenist…

  nu mai zic ca s-a intrat pe baza de invitatii, a fost un eveniment elitist, nu unul destinat bacauanului de rand!

  dar in incheiere, o singura chestie! oamenii ii vor intoarce “serviciul” primarului la vot 😉 si sa stiti ca Dumnezeu nu doarme…nu se lasa batjocorit in post!

  • carmen 8 Decembrie 2011 at 21:00 Permalink

   asa va fi, cu siguranta.
   de ce nu au lasat in posta invitatiile..asa cum lasa fluturasi “evlaviosi” de craciun si de paste…grija fata de cetatean ! rusine inca o data !


Lasa un comentariu