Concursul de majorete – editia 2011

Vineri, 27 Mai 2011 | Bacau, foto | 1 comentariu

Miercuri, parterul centrului comercial Arena Mall a gazduit etapa judeteana a Concursului de Majorete – editia 2011. Au participat echipe de majorete din 9 colegii din judetul Bacau: Vranceanu, Antipa, Vasile Alecsandri, Anghel Saligny, Grigore Moisil Onesti, Economic Ion Ghica, Henri Coanda, Ferdinand si Karpen.

Chiar daca a castigat Karpenul, despre care George spune ca nu merita locul I, personal mi-au placut tipele de la Ferdinand. O noua generatie de majorete, parca mai bine pregatite, pline de culoare si care promit. Cel putin asa le-am vazut eu.

Podiumul:

  • Locul 1: Colegiul Tehnic de Comunicatii “N.V. Karpen” Bacau
  • Locul 2: Colegiul Economic “Ion Ghica” din Bacau
  • Locul 3: Colegiul “Grigore Moisil” din Onesti

Numarul spectatorilor a fost bunicel, iar competitia buna, fara greseli prea mari din partea concurentilor. In schimb, organizarea si logistica pusa la punct de Arena Mall au lasat de dorit.

Unu la mana, sunetul era atat de slab incat daca imi aduceam sistemul audio 5.1 de acasa era mult mai bine. Imi aduc aminte ca in timpul reprezentatiei celor de la Alecsandri se oprise muzica pentru cateva secunde. Nu stiu ce scuze au gasit organizatorii, dar wave-ul arata bine pe ecran, bine egalizat.

Doi, fetele de la Economic au imprastiat doua tuburi de confetti pe asa-zisul ring de dans. Fara sa exagerez, a durat 10 minute pana au fost adusi doi maturatori.

Trei, fiind o competitie sportiva oficiala, la concurs trebuiau sa fie prezenti atat medici, cat si o ambulanta in parcarea centrului comercial. Asta spune legea.

Sfaturi pentru 2012: o suprafata mai mare pentru dans, un sistem de sonorizare decent, femeie de serviciu la fata locului si asistenta medicala. Sa-mi dau o palma, ca deja cer prea mult.

Galerie foto: Concursul de majorete – editia 2011

 

 

1 comentariu la “Concursul de majorete – editia 2011”

  1. Eu 28 Mai 2011 at 07:06 Permalink

    Buna , am auzit ca ai fost la finalele de la prenuiversitaria cum asi putea intra in posesia pozelor? te rog mult dak poti sa mi le trimiti pe mail


Lasa un comentariu