Conducere nouă la TSD Bacău – Claudiu Ilișanu, ales în unanimitate

Joi, 27 Iunie 2013 | Bacau, foto, Politica | Comenteaza

Săptămâna trecută s-a desfășurat, la Centrul de Afaceri și Expoziții Bacău, Conferința Județeană a Tineretului Social Democrat Bacău. Principalul punct pe ordinea de zi a fost alegerea unei noi conduceri. Astfel, noul președinte al TSD Bacău, votat în unanimitate, este Claudiu Ilișanu. Acesta se bucură de sprijin total din partea lui Cosmin Necula, fostul președinte al TSD Bacău, actualmente deputat și președinte al Organizației Municipale.

alegeri tsd bacau 2013 (4)

La eveniment au participat numeroși invitați, printre care Nicolae Bănicioiu (Ministrul Tineretului și Sportului și președintele TSD), Dragoș Benea (președintele PSD Bacău și președintele CJ Bacău), europarlamentarii Daciana Sârbu și Minodora Cliveti, Gabriel Petrea (coordonator TSD București și viceprimar Sectorul 6 București), deputații Lucian Șova și Mihai Sturzu, senatorii Dan Tătaru și Damian Drăghici, dar și vicepreședinții PSD Bacău Dumitru Brăneanu și Gabriela Gurău.

Claudiu Ilișanu are 28 de ani, este inginer în hidrotehnică, geodezie și ingineria mediului și are un master în același domeniu. A fost președintele Ligii Studenților Social Democrați Bacău și vicepreședinte la nivel național, iar în vechiul birou al TSD Bacău a ocupat funcția de vicepreședinte. De asemenea, Claudiu Ilișanu lucrează la ADIS (Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Salubritate). A câștigat alegerile și își începe mandatul cu ideea că “Lucrurile bune se fac în echipă”.

Că tot vorbeam de echipă, noul Birou de conducere TSD Bacău este format din: Anca Marcovici (secretar executiv), Primvicepreședinte (Olimpiu Tulpan), vicepreședinții Mădălina Ardeleanu, Bogdan Forcoș, Bogdan Iacobeanu, Bogdan Manea, Ana Maria Pintiloaie, Silviu Pravat, Marius Solot, Roxana Turcea, Alexandra Varga, plus 32 de membri.

Succes! :)

Lasa un comentariu