Conferinta de presa cu Ponta, Hrebenciuc, Dragnea, Benea si Vlase

Astazi, sediul organizatiei judetene a Partidului Social Democrat a gazduit o conferinta de presa care i-a asezat la discutii cu presa bacauana pe presedintele partidului Victor Ponta, secretarul general Liviu Dragnea, presedintele CJ Bacau Dragos Benea si deputatii Viorel Hrebenciuc si Gabriel Vlase. Mai pe scurt, o importanta parte din PSD.

Interesant este ca in urma cu cateva zile se stia ca Ponta trebuie sa coboare din avion pe Aeroportul Bacau de mana cu Crin Antonescu, cu scopul de a rezolva situatia tensionata la nivel local din USL. Antonescu nu a venit, iar apele s-au agitat si mai tare. Marul discordiei este candidatura din partea Uniunii Social Liberale pentru postul de presedinte al Consiliului Judetean la alegerile locale din 2012. Stavarache (PNL) il vrea pe Ionel Palar, iar PSD-ul pe Dragos Benea. In principu, candidatul va fi desemnat in urma sondajelor din urmatoarea perioada. Cel care va iesi pe prima pozitie va fi si cel care va reprezenta USL-ul in lupta din 2012 pentru Consiliul Judetean. Daca va fi Benea, Stavarache are doua optiuni: renunta la candidatura lui Palar si continua pe USL, ori candideaza in tandem cu Palar, dar nu sub Alianta. Daca primul in sondaje este Palar, lucru putin probabil, Benea va fi nevoit sa se retraga.

Dati-mi voie sa va spun ca „marea alianta pentru romani” este la momentul actual, cel putin in Bacau, un camp de lupta intern intre cele doua partide semnatare.

3 thoughts on “Conferinta de presa cu Ponta, Hrebenciuc, Dragnea, Benea si Vlase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *