Am prins un consilier local spălându-și mașina pe bulevard

Duminica, 6 Septembrie 2015 | Bacau, stiri | 6 comentarii

N-am făcut uz până astăzi de această expresie, însă cred că am dreptul și eu la o încercare: să fii consilier local și să îți speli mașina pe drumul public, asta înseamnă să fii… vă las pe voi să completați!

Aseară, în timpul unei plimbări nocturne, când treceam pe Bulevardul Ioniță Sandu Sturza, l-am surprins pe consilierul local Vasile Drăgușanu spălându-și mașina în mijlocul străzii. Nu oricum, ci cu spumă și cu jet puternic.

Probabil a recurs la acest gest ca să nu facă mizerie în grădina noii sale case, imobil care l-a costat, conform declarației de avere, peste 180.000 de dolari, bani pe care i-a împrumutat de la un domn pe nume Dominic Alexander Paul Wilson din Statele Unite ale Americii.

vasile dragusanu bacau spala masina pe strada 2

Fotografiile sunt urcate deja pe pagina de Facebook a Bacăului Civic, unde am menționat că Ordonanţa nr. 43/1997 privind regimul drumurilor prevede că spălarea și curățarea vehiculelor pe drumurile publice sunt interzise.

Să nu credeți că am stat cu mâinile în sân. Am sesizat Poliția Locală, care a trimis un echipaj la fața locului. Agenții Poliției Primăriei au staționat un minut, după care au plecat, fără a aplica vreo sancțiune. Mă gândesc ca luni să sesizez și Garda de Mediu.

Vasile Drăgușanu este consilier local din partea Partidului Național Liberal (ales pe listele PDL), director la Transelectrica, membru AGA la Thermoenergy (CET Bacău) și membru în Consiliul de administrație al Hit Park Hemeiuși. Pe scurt, e prins mai peste tot. Are zero proiecte de hotărâre inițiate, câteva amendamente depuse și face parte, culmea, din Comisa pentru amenajarea teritoriului şi urbanism, administrarea patrimoniului şi agricultură a Consiliului Local Bacău.

vasile dragusanu bacau spala masina pe strada 1

6 comentarii la “Am prins un consilier local spălându-și mașina pe bulevard”

 1. robert d. 6 Septembrie 2015 at 14:26 Permalink

  asta inseamna sa fii idiot!… rimeaza cu mafiot

 2. Anca 6 Septembrie 2015 at 15:10 Permalink

  Mereu face asta noaptea si dimineata te trezesti cu balti pe drum.. Si nu e de acum… Am stat prin zona, stiu ce zic..

 3. alex 6 Septembrie 2015 at 18:28 Permalink

  Domnul consilier local si-a cumparat proprietatea cu aprox.100.000 de euro si dupa doi ani si-a construit imobilul cu vreo 180.000 de euro, bani cica imprumutati de la un cetatean american ,mai ”milos” din fire.La scurt timp, foarte sigur pe el, ba chiar arogant,domnul Dragusanu a intrerupt si canalizarea vecinilor.De fapt, gura targului spune ca ,domnul sponsor american, este de fapt un tanar american, de conditie modesta ,prieten al fiicei sale care locuieste in US pe banii lu’ taticu. Sa speram ca DNA va cere si fisa fiscala a cetateanului american,asta pentru ca domnul consilier sa ”mai poata obtine”o alta mica sponsorizare ca sa-si poata duce si el masina la o spalatorie profi’,ca…vorba aia, e ”in lipsa de bani”.Vedeti ca domnul consilier local nu are bani dar are…multe stele!!

 4. nuvreausadaunume 7 Septembrie 2015 at 16:25 Permalink

  iti dai seama.. raman balti pe drum… legal sau nu, mi se pare cel mai penibil “articol” citit vreodata, subiectul lui fiind cu adevarat de o importanta extraordinara.

 5. Lupu Ionel 7 Septembrie 2015 at 19:19 Permalink

  Acest “smecher de Bacau” trebuie “studiat” de catre “cercetatorii adecvati” si “pus acolo unde merita”….Am inteles ca Politia din Bacau il protejeaza, dar mai exista si alte organe impartiale….. Doamne, multi MITOCANI mai misuna printre politicienii nostri…..


Lasa un comentariu