Contracandidații mei sunt clienți fideli ai paginii Ai parcat ca un bou Bacău

Joi, 12 Mai 2016 | Bacau | 1 comentariu

Astăzi, Dragoș Luchian, candidatul PNL la Primăria Bacău, le-a arătat băcăuanilor cât de mult îi respectă: și-a lăsat E-Klasse-ul în mijlocul unei intersecții de pe strada Vasile Alecsandri, exact pe trecerea de pietoni.

A apărut pe grupurile de profil din Bacău, dar și pe vestita pagină “Ai parcat ca un bou”, deci internauții nu l-au iertat.

Oricât de exagerată li s-ar părea unora caracterizarea, eu cred că această parcare e o dovadă clară de nesimțire și arată atitudinea lui Luchian vizavi de cetățenii cărora le cere votul. Sfidare pe față.

parcare dragos luchian

Imediat s-au activat echipele de like & share (ca să nu le zic postaci) ale celorlalte partide, dar uită că liderii lor nu sunt deloc mai breji. În septembrie, am făcut o ediție VIP pentru Ai parcat ca un bou Bacău, iar printre cei care apar în articol că și-au lăsat aiurea autovehiculele se numără Cosmin Necula și Cristi Manolache.

Cosmin Necula (PSD)

cosmin necula parcari

Cristinel Manolache (PSRO)

cristi manolache ai parcat ca un bou bacau

Nici condamnatul Romeo Stavarache nu e mai prejos. Acesta obișnuia, când încă mai avea dreptul să își exercite funcția de primar, să își lase VW-ul pe o alee din Parcul George Bacovia.

Romeo Stavarache

stavarache parcheaza in parc

Toți cei 4 politicieni pe care i-am menționat mai sus și care au apărut pe “Ai parcat ca un bou Bacău” s-au aflat în ultimii ani la conducerea Bacăului. Nu ne-au construit parcări supraterane, nu ne-au amenajat suficiente locuri de parcare, iar cu toate astea au tupeul să își lase mașina unde și cum îi taie capul, sfidând bunul simț și încălcând legile în vigoare. Nu le pasă de noi, ăsta e adevărul.

1 comentariu la “Contracandidații mei sunt clienți fideli ai paginii Ai parcat ca un bou Bacău”

  1. Votant 13 Mai 2016 at 21:26 Permalink

    Orice abatere a vreunui candidat la Primarie poate fi sanctionata in cabina de vot, in caz ca au fost iertati (sau nedepistati) de Poliție.


Lasa un comentariu