ContraSENS: Bataie cu bate si rangi in centrul Bacaului

Vineri, 11 Septembrie 2009 | Bacau, stiri | 6 comentarii

In jurul orei 16.45, in fata magazinului Luceafarul din Bacau a avut loc o reglare de conturi in stil mafiot. Patru masini cu numere de Olanda si Italia au oprit in fata magazinului iar din ele au iesit mai multe persoane. Acestea, inarmate cu bate si rangi de fier, au tabarat peste un cetatean care statea la o masa la terasa din fata magazinului.

Imagini si detalii pe ContraSENS.com.

6 comentarii la “ContraSENS: Bataie cu bate si rangi in centrul Bacaului”

 1. Anonymous 12 Septembrie 2009 at 07:58 Permalink

  acuma in bacau se construieste Penny Market pe strada izvoare !!! ajungem un oras numai de hypermarketuri :(((

 2. Anonymous 12 Septembrie 2009 at 17:24 Permalink

  Ojog Stefan Taxi,

  Era un autoturism marca Audi care a taiat linia continua de la Romtelecom pana la trecerea de pietoni cu BJL'ul, de unde au coborat 3 indivizi cu bate de baseball si au inceput sa fuga spre acea terasa de unde a inceput un tip sa fuga si el spre parcul trandafirilor urmarit de acei indivizi. Cel cu masina a parcat langa acea parcarea de la parcul trandafirilor vis-a-vis de Cazinoul MaxBet, si dupa au gonito pe la sensul giratoriu spre Str. Bacovia, dar nu am vazut daca au facut dreapta pe bancii sau nu.

  Era un numar de italia ceva de genu "CW-7837 A" ceva de genul asta.

 3. Anonymous 12 Septembrie 2009 at 17:31 Permalink

  Ojog Stefan Taxi,

  Era un Audi de italia cu un numar de imatriculare "CW 7837 A" care a taiat linia continua in viteza de la Romtelecom pana la trecerea de pietoni din fata BJL-ului, si au coborat 3 tipi cu bate de baseball si au inceput sa fuga spre acea terasa Dasys de langa luceafarul, de unde un tip a inceput sa o i-a la fuga spre parcul trandafirilor urmarit de acei tipi. Masina a luato inainte si a parcat langa parcarea parcului, vis-a-vis de cazinoul MaxBet. Dupa a intrat un individ in masina care era mai inspate si au fugit cu masina de la sensul giratoriu spre Str.Bacoviei, dar nu sunt sigur daca s-au dus spre bancii in colo.

  Oricum interesant aspectul, ca dupa intamplarea asta in centrul orasului au aparut destui capi ai lumei interlope din Bacau. Sa fie vreo reglare de conturi ?!!

 4. Anonymous 20 Septembrie 2009 at 11:24 Permalink

  Cetateanul agresat = Iovu , bodyguard @ Marinarul

 5. Anonymous 6 Octombrie 2009 at 20:06 Permalink

  clanu lui ciobanu din nord au fost

 6. Anonymous 21 Martie 2011 at 10:56 Permalink

  relationez cu comentariul si intentionez sa fac o sugestie de ce au fost nevoie de 3 pusti cu bate printre care si copilul tatuat cu o pantera pe umar robert si amici lui sa bata un om, probabil au vrut doar sa braveze inconstienti de gravitatea faptei probabil se vor loa masuri macar spre incetarea acestor iesiri


Lasa un comentariu