Corneliu Iacobov, scos basma curată de Antena 3

Miercuri, 20 Februarie 2013 | Bacau, Pareri personale | 3 comentarii

Decesul lui Dumitru Sechelariu și interviul pe care Corneliu Iacobov l-a dat vineri din pușcărie ne-au făcut inevitabil să rememorăm perioada în care Bacăul nu mai era demult al cetățenilor, ci al baronilor locali care controlau absolut tot, de la contracte pe bani publici și stadioane, la mass-media și locuri la grădiniță.

Jurnalista Sorina Matei, pe atunci reporter Antena 1, a scris astăzi un articol pe blogul ei în care povestește câteva dintre lucrurile care i s-au întâmplat la alegerile locale din 2004, când a venit la Bacău cu scopul de a relata din mijlocul fiefului lui Iacobov.

Corneliu Iacobov, în 2004“Bacăul sunt eu, înțelegi? Eu sunt Bacăul! Hotelul e-al meu, parcarea e-a mea, trotuarul e-al meu, Bacăul e-al meu! Totul e-al meu! Și tu în Bacăul meu nu ai ce căuta! Pleacă acum până nu o să regreți”.

Tupeu ordinar. Auzi, era Bacăul lui.

iacobov la 1 tv bacau

Aceeași concluzie pe care Sorina Matei a tras-o astăzi pe blog am auzit-o din gura mai multor persoane în ultimele două zile. Condamnat definitiv la 7 ani de închisioare cu executare pentru prejudiciul adus statului român în dosarul Rafo Onești, Corneliu Iacobov beneficiază din partea Antenei 3 de un interviu în care este scos basma curată, o victimă a regimului Băsescu.

Toate astea după ce Antenele au avut un cuvânt greu de spus în 2004 în economia debarcării mafiei care a căpușat Bacăul ani buni de zile.

Propun să-i ridicăm domnului Iacobov o statuie atât în fața Hotelului Moldova, cât și la rafinăria din Onești. De asemenea, să-i acordăm posibilitatea marelui jurnalist Ciutacu, această dădacă a pușcăriabililor, să își înjure toți dușmanii în direct, fără a primi vreo amendă de la CNA.

Și, evident, să-i sărbătorim pe cei care furau țițeiul RAFO Onești cu cisterna.

3 comentarii la “Corneliu Iacobov, scos basma curată de Antena 3”

  1. carp 21 Februarie 2013 at 22:24 Permalink

    Să mori de rîs cu beregata sfîşiată. E curat ca lacrima, musiuul. E alb ca zăpada.

  2. radu 21 Februarie 2013 at 23:26 Permalink

    Cristian, ce orientare economica/politica agreezi?


Lasa un comentariu