Sângele apă nu se face: candidatul Cosmin Necula, susținut de plagiatorul Victor Ponta

Duminica, 15 Mai 2016 | Bacau, Politica | 3 comentarii

Cu cât data de 5 iunie este mai aproape, cu atât mai mult Cosmin Necula, candidatul PSD la Primăria Bacău, ne arată adevăratele valori și origini politice. A început cu albastru, cu triunghiuri, a încercat să se deghizeze în tânărul curat și fără schelete în dulap, dar se pare că vrăjeala asta nu a mers și a trecut la vechea strategie: totul să fie roșu, iar el să îmbrățișeze fără rezerve susținerea plagiatorului Victor Ponta, fost premier care nici el nu cred că mai știe în câte dosare ale DNA este cercetar/inculpat/trimis în judecată.

Astăzi, PSD Bacău și-a trimis tinerii din nou la scările de bloc pentru a ne lăsa în clanțele ușilor niște pliante în care este garantat de Victor Ponta și, mai grav, are propuneri numai pentru pensionari.

N-am nimic cu oamenii în vârstă, ba chiar cred că bunicii noștri trebuie susținuți și respectați așa cum se cuvinte, însă cred că e foarte grav faptul că tinerii sunt dați uitării. Nu ziceați voi că #schimbați? Cum? Domnule Necula, stimați PSD-iști, dacă voi aveți impresia că acest oraș se poate dezvolta fără a susține tinerii, vă înșelați! Faceți exact opusul a ceea ce ar trebui să se întâmple. Din Bacău pleacă de la un an la altul tot mai mulți tineri, iar dumneavoastră, în loc să vă gândiți la tineret, vă aliați cu un plagiator și promiteți pensionarilor lucruri care nu au nicio bază financiară? Trist!

Am stat de vorbă cu foarte mulți oameni în vârstă în aceste săptămâni și 90% dintre ei mi-au spus în repetate rânduri că tinerii sunt cei care ar trebui să reprezinte o prioritate pentru viitoare administrație locală. Până la urmă, e logic și normal. Dacă toți tinerii pleacă din oraș și rămâne aici doar populația care nu e activă, cea retrasă la pensie, cine mai susține serviciile publice? Din ce taxe și impozite vom mai avea bani la bugetul local?

foto: vPopovici

P.S.: Cosmin Necula și PSD-ul lui tocmai ne-au amintit de ce trebuie să ieșim la vot pe 5 iunie!

foto: vPopovici

cosmin necula psd pensionari

3 comentarii la “Sângele apă nu se face: candidatul Cosmin Necula, susținut de plagiatorul Victor Ponta”

 1. Bă, Cristi, bă... 15 Mai 2016 at 18:16 Permalink

  tot cu Ponta, tot cu Ponta? :))
  JALNIC!

 2. Valer 15 Mai 2016 at 18:56 Permalink

  Cine sa voteze parodia aia de om? Eu, sincer n-am auzit nici măcar un om ca ar vota cu el.
  PSD e dus. Necula=Hrebenciuc și Benea
  PS- și ce echipa de râs are! Niște neserioși.

 3. ROMEO 29 Mai 2016 at 12:03 Permalink

  Eu cred ca ar trebui sa-i votam pe cei care au condus Bacăul în ultimi 8 ani și nu au făcut nimic în acest oraș (PeNaLii Bacăului). Motive:
  – tinerii părăsesc Bacăul in căutarea unui trai mai bun;
  – scandalurile de șpaga care au zdruncinat primaria (multe firme mari, care urmau sa-si deschida unitati de productie au fost alungate de cuvintele NOUA CE NE IESE DIN AFACEREA ASTA!!!)
  – bani pieruduti, sau aruncati in vant pe: SALA POLIVALENTA, INSUALA DE AGREMENT, STATIA DE SORTARE A DESEURILOR PROST REDIMENSIONATA CARE NU FUNCTIONEAZA.

  VOTATI ROMEO STAVARAHE & DRAGOS LUCHIAN!!!
  EI VA ASTEAPATA LA VOT


Lasa un comentariu