Cu cine NU votez duminică

Marti, 4 Decembrie 2012 | Bacau, Pareri personale | 4 comentarii

Mai sunt cinci zile până la alegerile parlamentare și încep să fiu bombardat cu întrebari legate de opțiunea mea politică. Nu vă spun cu cine votez, ci voi trece în revistă candidații pe care nici în ruptul capului nu am de gând să pun ștampila. Stați calmi, voi aduce argumente în dreptul fiecărui nume.

Ca să fim înțeleși, mă refer la colegiul în care am domiciliul, adică numărul 2 pentru Camera Deputaților, situat în centrul municipiului Bacău.

Vasile Cautiș.
Unu’ la mână, e PPDD-ist. Doi, e chiar culmea să fii directorul celui mai bun colegiu din Bacău, să nu le dai elevilor pe care îi conduci dreptul de a-și vota reprezentanții în Consiliul Școlar al Elevilor, iar acum să vii și să ceri voturi pentru Parlamentul României. N-am să uit niciodată cum domnul Cautiș a îndrăznit să încalce un ordin de ministru pe care, în calitate de șef al unei instituții de învățământ, era obligat să îl urmeze. De altfel, m-a catalogat atunci drept “baiețașul acela din Liceul Sportiv și mi-a interzis să intru în școala pe care o conduce… de parcă ar fi moșia lui!

Au scris atunci pe această temă Ziarul de Bacău și ContraSENS. Le-am anulat alegerile și am avut dreptate. Alegerile au fost refăcute după câteva luni, iar Vasile Cautiș, redus la tăcere de acțiunile noastre, ale conducerilor CJE Bacău și Consiliului Național al Elevilor.

Adrian Popescu.
Nu-l cunoașteți, dar vă spun eu cine este acesta: e de la PDL și își încheie în decembrie mandatul de deputat. Am vorbit la începutul campaniei electorale despre lucrurile pe care le-au făcut parlamentarii băcăuani timp de patru ani la București și spuneam despre deputatul Popescu că a avut ZERO eficiență în acești patru ani.

Niciuna dintre legile pe care și-a pus semnătura nu a trecut de vot, deci a ars gazul degeaba la București pe banii noștri. Pentru Bacău n-a făcut nimic. Portocalii au fost atâta vreme la guvernare și nu au reușit să demareze lucrările pentru centura orașului. Notorietatea de 4% pe care o are în urbe spune totul despre activitatea lui. E de râsul lumii să fii deputat în centrul Bacăului și nici măcar babele care se uită zilnic la buletinele de știri să nu te știe.

Stați așa! Auleu, sunt un nesimțit. Era să omit ceva foarte important și, nu de alta, aș fi fost acuzat de dezinformare. Adrian Popescu are activitate… pe ringul de dans, unde cântă și dansează cot la cot cu lăutari și interlopi. Bagă mare, domnule parlamentar!

Cristian Bunea.
Lui îi dau ignore. Cu hohote de râs îmi amintesc episodul nefericit de la cursul festival al absolvenților din Vrânceanu din anul 2010, când rândurile de pe foaie îi cam jucau feste domnului Bunea. Parol, e ecologist! Ce vrea, mă? Taxă de poluare fonică la Aeroport și sticle de băuturi alcoolice înscripționate cu “Dăunător femeilor gravide”? Mi-e rău!

Îmi pare rău pentru ei, dar nu-i voi vota pe cei trei candidați amintiți mai sus. După cum am anunțat și în urmă cu două săptămâni, votul meu nu va fi unul politic, ci încredințat direct oamenilor care candidează la mine în colegiu. Despre Senat voi vorbi mâine sau poimâine.

4 comentarii la “Cu cine NU votez duminică”

 1. val 4 Decembrie 2012 at 19:22 Permalink

  Bun gînd, bine, Kristofer!

 2. Fanul tau 4 Decembrie 2012 at 21:39 Permalink

  Inteleg ca esti fanul numarul 1 al PSD/USL/Benea si chiar iti cunosc legaturile.Am o simpla intrebare:faptul ca locuiesti in Bucuresti,nu te obliga sa ai o viza de flotant si evident sa votezi in colegiul de care apartii acum – in Bucuresti ?Nu poti primi amenda,ca stai in Bucuresti si nu ai viza?As fi curios sa aflu parerea ta.

 3. Bogdan Ioan 5 Decembrie 2012 at 22:00 Permalink

  Duminica 9 dec.2012 nu votez cu slugile Duhului rau. Stiu din Biblie ca Duhul rau,a incercat sa pacaleasca pe Domnul NOSTRU Iisus,promitandui,universul. Tot din Biblie stim ca dupa anul 2000 Duhul rau va veni printre noi si ne va promite:-DREPTATE si ADEVAR,CA O SA TRAIM BINE,si ne am convins.Acum, cand domniea duhului rau este la sfarsit,duhul rau incearca sa cumpere, sufletele celor ,saraci,ACUZAND fortele BINELUI U.S.L,ca dau lovituri de stat,ca mint,ca vor raul tuturor.Nu va lasati pacaliti fratilor,aduceti-va aminte prin ce a-ti trecut.Faceti CRUCE inainte de a vota.Cu credinta in mai bine vom reusi sa indepartam Duhul rau si SLUGILE lui sa le izolam. Dumnezeu sa ne lumineze. La Multi Ani,si Sarbatori Fericite tuturor.

 4. A. G. 5 Decembrie 2012 at 22:57 Permalink

  Prietene, esti diliu?


Lasa un comentariu