Cum a fost la mare…

Miercuri, 27 Iunie 2007 | Pareri personale | Comenteaza

Bine v-am regasit!

Dupa un an scolar foate greu, cred ca cel mai greu de pana acum , s-a ivit sa plec la mare.
Este a doua oara cand merg in Antalya la mare, anul trecut fusesem ultima oara, la Delphin De Luxe Resort si drept sa va spun, a fost mai bine acolo decat unde am fost in acest an. Tot la cel de anul trecut am vrut sa merg, dar nu mai erau bilete cu 3 luni inainte .

Anul acesta am fost la Sherwood Resort Hotel . Locatia?
Turcia , zona Antalya – Lara Beach. Este o zona cu aproximativ 20 cluburi hoteliere care se intinde de la iesirea din Antalya(S) pe 10 km. Toate hotelurile sunt de conceptul Ultra All Inclusive.

Acest concept se refera la complex hotelier care cuprinde :

  • Parcare : de obicei este subterana sau afara acoperita cu un fel de plasa rafie.
  • Hotel : Numarul de locuri este foarte mare. Fiecare hotel are asezarea lui. Ele sunt foarte dezvlotate in lungime si latime, putine au si inaltimea mai mare de 6 etaje.
  • Piscine : Cam toate au 2+ …Pe marginea lor sunt multe sezlonguri cu umbrela . De exemplu unde am fost eu erau asa : piscina de relaxare(rar vedeai ca se juca cineva pe acolo), piscina de jocuri care era foarte mare, aici se desfasurau jocurile de la piscina organizate de animatori, era o alta piscina unde cadeai din topoganele inalte cu apa si o alta era pentru copii mai mici.
  • Amfiteatru : Absolut toate hotelurile au asa ceva si arata exact ca un amfiteatru. Aici se tine spectacolul din fiecare seara si va marturisesc ca toate sunt diferite. Fiecare seara avea o tema.
  • Plaja : Cu sezlonguri desigur, si cu o plasa care tine umbra. Fiecare plaja este privata si apartine hotelului paralel cu plaja. Fiecare are dusuri la iesire, fiecare are un bar la iesire.

Turcia la turism este cu mult peste noi. Este o super idee pentru cei care au bani sa faca genul asta de complexuri in Romania deoarece se pierd multi turisti din tara, unul dintre exemple sunt chiar eu si cu familia mea. Probabil voi auzi genul de comentarii care fac referire la faptul ca nu sustin turismul autohton, ca ma laud pe unde am fost si bla bla bla….

Update: Nu am fost cu Terranova:)) ….nici cu autocaru`…am fost cu masina mea !

Mai sunt multe lucruri, care sunt foarte greu de explicat. O idee asupra hotelurilor puteti gasi pe kusadasi.ro si dati click pe site-ul fiecarui hotel. Cautati Turcia – Antalya!

Lasa un comentariu